Celebrity

06 Οκτωβρίου 2024 13:00

Άρης Σοϊλέδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την Μαριλίνα Κυπαρίσση - Το ενδεχόμενο γάμου και οι σχέσεις με τον Κώστα Φραγκολιά

Άρης Σοϊλέδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την Μαριλίνα Κυπαρίσση - Το ενδεχόμενο γάμου και οι σχέσεις με τον Κώστα Φραγκολιά

-

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με την σύντροφό του, Μαριλίνα Κυπαρίσση πραγματοποίησε ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σε event με την αγαπημένη του και παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» , ενώ απάντησαν αν θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Λείπαμε. Ήμασταν 3 μήνες στη Μύκονο για δουλειά, μετά πήγαμε 1 μήνα διακοπές στη Λήμνο, από όπου κατάγεται η Μαριλίνα και τώρα επιστρέψαμε. Έχουμε 2 ημέρες στην Αθήνα, οπότε να η πρώτη μας κοινή έξοδος. Δεν ασχολούμαστε με τα αρνητικά σχόλια. Δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης με την Μαριλίνα Κυπαρρίση να συμπληρώνει:  

«Δεν το έχω ζήσει ιδιαίτερα το κυνηγητό με τις κάμερες για την προσωπική μου ζωή. Στην αρχή ήταν σοκαριστικό, αλλά πλέον μου περνά αδιάφορο. Δεν είναι τόσο έντονο».

Στη συνέχεια ο Άρης Σοϊλέδης ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Κώστα Φραγκολιά και απάντησε: «Αν σου πω ότι δεν ξέρω γιατί δεν μιλάμε, τι θα μου απαντήσεις; Με είχε πάρει δυο φορές τηλέφωνο, το είδα αργά, δεν τον πήρα, γιατί ξέρω ότι ξυπνάει πρωί. Δεν τον είχα πάρει. Πολλές φορές με έχει πάρει ή τον έχω πάρει και δεν έχει απαντήσει ο ένας στον άλλον. Αυτό δε σημαίνει ότι θα κόψουμε να μιλάμε. Κάναμε πάρα πολύ παρέα, αλλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Δεν έχω σκεφτεί αν θα κάνω το πρώτο βήμα να τον πάρω τηλέφωνο. Αν προκύψει οτιδήποτε μπορεί να ξαναμιλήσουμε. Δεν έχω κάτι με τον Κώστα».

Τέλος όσον αφορά αν σκέφτονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους απάντησαν πως είναι πολύ νωρίς ακόμα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)