Celebrity

Σήμερα 14:17

Λουκίλα Καρρέρ: Συγκλονίζουν τα πρώτα της λόγια μετά τον θάνατο του Μίμη Πλέσσα - "Πέθανε στην αγκαλιά μου"

Λουκίλα Καρρέρ: Συγκλονίζουν τα πρώτα της λόγια μετά τον θάνατο του Μίμη Πλέσσα - "Πέθανε στην αγκαλιά μου"

-

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά τον θάνατο του Μίμη Πλέσσα παραχώρησε η Λουκίλα Καρρέρ στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Η σύζυγος του μεγάλου συνθέτη περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές μαζί του και αποκάλυψε πως έφυγε στην αγκαλιά της, προκαλώντας συγκίνηση με τον τρόπο που μίλησε για τον άνδρα της ζωής της.

Διαβάστε επίσης! Μίμης Πλέσσας: Η γνωριμία με την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρέρ και η κόρη τους

«Πέθανε στην αγκαλιά μου, ξεψύχησε χθες το βράδυ. Τον χάιδευα, του έλεγα “ευχαριστώ για όσα ζήσαμε”. Προσπαθούσα να του δώσω λίγο νερό, είχε σταματήσει να τρώει και να πίνει μόνο τρεις ημέρες, τίποτε άλλο. Πιες λίγο νερό του λέω να ξαναγυρίσουμε στη ζωή μας.

Του είπα πόσο ωραία χρόνια πέρασα, ευχαριστώ για όλα, για το παιδί μας, για όλα - όλα. Άκουσε αυτό που ήθελε και κάνει ένα αχ και ξεψυχάει πάνω στο στήθος μου. Οπότε ήταν ευλογημένο το τέλος. Λες και το ήξερα και του έκανα αυτή την ερωτική εξομολόγηση.  Έφυγε στην αγκαλιά μου, αυτό είναι ευλογία. Ούτε νοσοκομεία, ούτε γιατροί, ούτε πόνοι, τίποτα», εξομολογήθηκε η Λουκίλα Καρρέρ και συγκλόνισε.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)