Celebrity

Σήμερα 11:59

Μίμης Πλέσσας: Σοκαρισμένος ο ανιψιός του, Στεφανος Κορκολής, από τον θάνατό του - Η τελευταία τους συνάντηση

Μίμης Πλέσσας: Σοκαρισμένος ο ανιψιός του, Στεφανος Κορκολής, από τον θάνατό του - Η τελευταία τους συνάντηση

-

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε το πρωί του Σαββάτου ο Στέφανος Κορκολής, ο οποίος είναι ανιψιός του Μίμη Πλέσσα.

Ο γνωστός καλλιτέχνης δήλωσε πως είναι σοκαρισμένος από τον θάνατο του θείου του και αποκάλυψε πότε ήταν η τελευταία φορά που τον είδε.

Διαβάστε επίσης! Μίμης Πλέσσας: Η γνωριμία με την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρέρ και η κόρη τους

«Είναι ένα δύσκολο πρωινό. Είναι ένα σοκ. Ένας υπέροχος άνθρωπος, μια μουσική μεγαλοφυία, ο πιο ευγενής άνθρωπος που έχω γνωρίσει, η προσωποποίηση της ευγένειας. Τι άλλο να πω; Δεν έχω να πω πολλά, είμαι λίγο ως πολύ συγκλονισμένος. Τον συνάντησα πριν από λίγο καιρό, μέσα στο καλοκαίρι, όταν πήγα να τον επισκεφτώ. Παίξαμε πιάνο, όπως συνηθίζαμε να παίζουμε πάντα, να αυτοσχεδιάζουμε οι δυο μας, είπαμε τα δικά μας. Δυστυχώς δεν προλάβαμε να κάνουμε μια συναυλία που ονειρευόμασταν, γιατί μάς βρήκε ο κορονοϊός. Θα λεγόταν “Τα δικά μας” και θα ήμασταν απέναντι στα δύο πιάνα. Δεν έγινε δυστυχώς αυτή η συναυλία ποτέ. Αγαπάω πάρα πολύ τη βαφτισιμιά μου, αγαπάω την Λουκίλα, τον Αντώνη. Έφυγε ο μεγάλος…», είπε αρχικά ο Στέφανος Κορκολής και συνέχισε για τη συμβουλή που του είχε δώσει ο Μίμης Πλέσσας:

«Θα θυμηθώ μια φράση που μου είχε πει όσο ήμουν πολύ πιτσιρικάς, λίγο πριν φύγω για το Παρίσι, “Αγόρι μου γλυκό, Στεφανάκο, εκεί που θα πας, κοίτα να μεγαλουργήσεις να μάθεις από τους δασκάλους σου. Κοίτα να υπηρετήσεις τη μουσική και αυτή θα σε ανταμείψει” και πάρα πολλά άλλα. Αυτή τη στιγμή είναι όλα μπερδεμένα στο μυαλό και έρχονται όλες οι μνήμες από όλη την σχέση μας και είναι πολλά τα χρόνια...Προσπάθησα να βρω την Λουκίλα, δεν την βρήκα. Μίλησα με την Ελεάνα, η οποία έρχεται σήμερα, γιατί τον τελευταίο καιρό διέμενε στα Χανιά της Κρήτης. Έρχεται σπίτι. Θα μιλήσω και πιο μετά μαζί τους».

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)