Celebrity

Σήμερα 11:26

Μίμης Πλέσσας: Η γνωριμία με την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρέρ και η κόρη τους

Μίμης Πλέσσας: Η γνωριμία με την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρέρ και η κόρη τους

-

Έφυγε από την ζωή λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 100 χρόνια ζωής ο Μίμης Πλέσσας.

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης μέχρι την τελευταία του στιγμή είχε στο πλευρό του την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρέρ, η οποία ήταν το στήριγμά του εδώ και πολλά χρόνια.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» η Λουκίλα Καρρέρ αποκάλυψε πως οι γονείς της ήταν αντίθετοι στη σχέση της με τον Μίμη Πλέσσα.

«Μόνο η γιαγιά μου, η Ναζλί η Κερκυραία στήριξε την επιλογή μου του ραδιοφώνου. Οι γονείς μου δεν με άκουσαν ποτέ στο ραδιόφωνο. Γιατί, όταν είσαι μία οικονομολόγος, που πας στο Λονδίνο σ’ αυτά, να γυρίσεις να αναλάβεις την οικογενειακή επιχείρηση, ξαφνικά βρίσκεσαι να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα, να κάνεις παρέα με τον Δαλιανίδη και τον Βοσκόπουλο, τη Μαρινέλλα, τον Πουλόπουλο και τον Δάκη, ήταν άλλος κύκλος. Όταν γνωρίστηκαν με τον Μίμη Πλέσσα οι γονείς μου είχαν μεγάλη αντίδραση. Πέρασαν, όμως αυτά, οι γονείς μου έφυγαν, τώρα δεν είναι εδώ. Αλλά, όχι, είχα αντίδραση», είχε πει η Λουκίλα Καρρέρ.

Στο βιβλίο της «Ποιος το ξέρει…» η Λουκίλα Καρρέρ περιέγραψε τη γνωριμία της με τον Μίμη Πλέσσα.

Μίμης Πλέσσας

«Πήγα με τους γονείς και την αδελφή μου στο “Michel” της οδού Φιλελλήνων, στο Σύνταγμα, το βράδυ της ονομαστικής μου γιορτής. Εκεί συναντιούνταν μουσικά κάθε βράδυ ο Μίμης Πλέσσας με τον Γιώργο Κατσαρό. Τον Μίμη δεν τον γνώριζα προσωπικά αλλά λάτρευα τα τραγούδια του, ενώ με τον Γιώργο Κατσαρό γνωριζόμασταν. Ήξερε ότι ένα από τα πολύ αγαπημένα μου τραγούδια ήταν το “Η πρώτη μας νύχτα”, πλησίασε στο τραπέζι μας και το έπαιξε με το σαξόφωνο του. Ο Μίμης, που ήταν καθισμένος στο πιάνο, είδε τη σκηνή αυτήν και φρόντισε στο πρώτο διάλειμμα να έρθει να χαιρετήσει τους γονείς μου, με τους οποίους γνωρίζονταν. Τότε γύρισε σε εμένα και μου είπε την επική ατάκα: “Κορίτσι μου, το τραγούδι με το οποίο σου ευχήθηκε ο συνάδελφος, είναι δικό μου”. Για να του απαντήσω: “Το ξέρω, κύριε Πλέσσα. Γνωρίζω όλο σας το έργο και ομολογώ ότι απόψε δεν άκουσα πολλά από τα αγαπημένα μου τραγούδια. Αν και δικά σας, δεν τα βάλατε στο πρόγραμμα σας”».

Ο Μίμης Πλέσσας και η Λουκίλα Καρρέρ, έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Ελεάνα, η οποία σήμερα είναι 26 ετών.

«Η κόρη μου είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να φανταστώ ότι έχω. Τη θαυμάζω πολύ», είχε εξομολογηθεί ο Μίμης Πλέσσας σε συνέντευξή του στον Alpha.

Ο Μίμης Πλέσσας με την σύζυγό του και την κόρη του 

Μίμης Πλέσσας

Μίμης Πλέσσας

Μίμης Πλέσσας

Μίμης Πλέσσας

Μίμης Πλέσσας

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)