Celebrity

Σήμερα 08:35

Μίμης Πλέσσας: Η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ, τον αποχαιρετά με μια συγκινητική ανάρτηση

Μίμης Πλέσσας: Η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ, τον αποχαιρετά με μια συγκινητική ανάρτηση

-

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του Μίμη Πλέσσα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες πριν τα 100α γενέθλια του.

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ, η οποία ήταν στο πλευρό του μέχρι και την τελευταία στιγμή και μαζί είχαν αποκτήσει μια κόρη.

Η Λουκίλα Καρρέρ κοινοποίησε μια φωτογραφία με τον σύζυγό της να παίζει πιάνο και τον αποχαιρέτησε με ένα πολύ τρυφερό κείμενο, το οποίο είχε στίχους από κομμάτια που είχε σύνθεση ο σπουδαίος μουσικός.

Διαβάστε επίσης! Πέθανε ο Μίμης Πλέσσας

«Και ξαφνικά “Έπεσε βαθιά σιωπή…”…..”Κι εσύ δεν θα’ σαι πλάι μου Αστέρι της Ζωής μου……” ….θα είσαι πάντα μέσα μου και θα με προστατεύεις από εκεί ψηλά…..μέχρι να ανταμώσουμε και πάλι Ψυχή μου.

“Πέρασαν τόσα καλοκαίρια… βρεξαν τη στράτα μας φωτιές” σε αυτό το κοινό ταξίδι ΖΩΗΣ που έφτασε στο τέλος του μέχρι να ανταμώσουμε και να το ξανακάνουμε…. Ευγνώμων για όλα…. Σε ευχαριστώ για όλα…. Σε λατρεύω για πάντα…..Γιατί η Αγάπη δεν έχει ημερομηνία λήξης. Καλό ταξίδι Ψυχή μου …..Καλή μας Αντάμωση», έγραψε η Λουκίλα Καρρέρ. 


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)