Celebrity

Χθες 19:11

Μαρίνα Ψάλτη για Γιάννη Φέρτη: "Εγώ δε μπορώ πια να μιλάω γι’ αυτό. Μου κάνει κακό"

Μαρίνα Ψάλτη για Γιάννη Φέρτη: "Εγώ δε μπορώ πια να μιλάω γι’ αυτό. Μου κάνει κακό"

-

Καλεσμένη στην εκπομπή "Super Κατερίνα" βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, 3 Οκτωβρίου, η Μαρίνα Ψάλτη, με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά "Άγιος Έρωτας".

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πόσο την έχει βοηθήσει η δουλειά της αυτή την περίοδο, καθώς πριν από μερικούς μήνες έφυγε από τη ζωή ο επί 23 χρόνια σύζυγός της και επίσης σπουδαίος ηθοποιός, Γιάννης Φέρτης.

Δείτε επίσης! Μαρίνα Ψάλτη για Μαρινέλλα: "Είμαστε οικογένεια, ευτυχώς δεν ήμουν στη συναυλία…"

Όσα είπε η Μαρίνα Ψάλτη

«Η δουλειά μας σώζει από πάρα πολλά πράγματα. Μας σώζει από κακές σκέψεις, μοναξιά, ερημιά, απελπισία. Ευτυχώς που ήρθε αυτή η δουλειά.

Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν υπάρχει συμβουλή, ούτε κάτι που πρέπει να γίνει και δε γίνεται. Επίσης, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη, όταν περνούν κάτι πολύ ζόρικο, να το μοιράζονται γιατί έτσι αισθάνονται ότι το ξορκίζουν. Υπάρχει και μια άλλη μερίδα, όπως εγώ, που μπορεί να είναι λιγότεροι, που δε μπορούν πια να μιλούν γι’ αυτό. Εγώ δε μπορώ πια να μιλάω γι’ αυτό. Μου κάνει κακό. Κι αν το μοιραστώ, θα το μοιραστώ σε έναν πολύ στενό δικό μου κύκλο γιατί, πέρα από το τι νιώθω, το να περιφέρουμε το δράμα μας σε τόσο δύσκολες εποχές με πολέμους που χάνονται άνθρωποι και παιδιά, το θεωρώ λίγο…», είπε η Μαρίνα Ψάλτη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο 10’.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)