Celebrity

03 Οκτωβρίου 2024 16:56

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποκάλυψή της για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη - "Έκανε και δεύτερο χειρουργείο"

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποκάλυψή της για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη - "Έκανε και δεύτερο χειρουργείο"

-

Στο "Πάμε Δανάη" φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 3/10 η Βίκυ Σταυροπούλου και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη.

«Έκανε μια δεύτερη επέμβαση ο Χρήστος. Ήξερε ότι θα χρειαζόταν να βάλει και δεύτερο στεντ και έγινε όταν τελειώσαμε την περιοδεία», τόνισε.

«Ήμουν παρούσα στο περιστατικό. Μας έσωσε ένα τηλεφώνημα. Ήταν σοκαριστικό», ανέφερε η ίδια. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, είχε μιλήσει στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου για την περιπέτεια της υγείας του και είχε αποκαλύψει: Δεν ήμουν μόνος μου. Μιλούσα με τη Βίκυ Σταυροπούλου στο τηλέφωνο. Ήταν πάνω και μιλούσαμε με τριπλή επικοινωνία με την Ελένη Κούρκουλα που είναι και επιχειρηματίας και παραγωγός στην παράστασή μας. Ξαφνικά τους είπα “παιδιά δεν αισθάνομαι καλά”, δεν καταλάβαινα. Άρχισα να αισθάνομαι πολύ άσχημα, τους είπα “δεν αισθάνομαι καλά, σβήνω”. Ευτυχώς η Ελένη είπε πάρτε το 166 και ήρθε αμέσως το ασθενοφόρο.

Εκτός από το έμφραγμα, έπαθα και δύο ανακοπές, μια στο σπίτι από την οποία επέστρεψα γρήγορα, στα χέρια της Βίκυς. Έπαθα και μια δεύτερη ανακοπή στο νοσοκομείο, ευτυχώς. Εκεί μου έκαναν ΚΑΡΠΑ οι γιατροί. Άρχισαν οι γιατροί να με τρέχουν στο νοσοκομείο με ένα φορείο, η γιατρός μου είπε “πάθατε ανακοπή”. Εγώ άκουγα όλο το “All tha jazz” στο κεφάλι μου”.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα όσα είπε η Βίκυ Σταυροπούλου στο "Πάμε Δανάη":


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)