Celebrity

Χθες 14:40

Μαρίνα Ψάλτη για Μαρινέλλα: "Είμαστε οικογένεια, ευτυχώς δεν ήμουν στη συναυλία…"

Μαρίνα Ψάλτη για Μαρινέλλα: "Είμαστε οικογένεια, ευτυχώς δεν ήμουν στη συναυλία…"

-

Καλεσμένη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 3/10 η Μαρίνα Ψάλτη, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την Μαρινέλλα, που δίνει τη δική της μάχη στη ΜΕΘ, καθώς είναι αδερφικές φίλες τα τελευταία 25 χρόνια.

Διαβάστε επίσης! Μαρινέλλα: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της - "Υπάρχει μία μικρή απορρόφηση του αιματώματος"

«Με τη Μαρινέλλα δεν είμαστε φίλες, είμαστε οικογένεια. Τη γνώρισα πριν 25 χρόνια, παίζαμε σε ένα σήριαλ που σκηνοθετούσε ο Κώστας Κουτσομύτης από ένα βιβλίο του Γιάννη Ξανθούλη, το “Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες”. Εκεί αγαπηθήκαμε πάρα πολύ. Ήμασταν πάντα μαζί. Είναι ο πιο δοτικός και γενναιόδωρος άνθρωπος που έχω συναντήσει μέχρι τώρα στη ζωή μου.

Ευτυχώς δεν ήμουν στη συναυλία γιατί δεν ξέρω τι θα πάθαινα, δεν είμαι και σε καλή κατάσταση τώρα. Το είδα, με πήραν τηλέφωνο τη στιγμή που έγινε, και άρχισε αυτή η ιστορία με τα τηλέφωνα για να δούμε τι έγινε. Μίλησα με την Τζωρτίνα με μηνύματα, δεν ήθελα να την ενοχλήσω, γιατί έχει πολύ μεγάλο φορτίο αυτή τη στιγμή. Η Μαρινέλλα είναι πολύ γενναία, είναι πολύ δυνατός άνθρωπος, θα τα καταφέρει», είπε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Ψαλτή για τη Μαρινέλλα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)