Celebrity

03 Οκτωβρίου 2024 11:30

Αλεξάνδρα Νίκα: Η εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Λονδίνο

Αλεξάνδρα Νίκα: Η εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά στη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Λονδίνο

-

Την πιο όμορφη φάση της ζωής του φαίνεται πως βιώνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, καθώς τόσο τα επαγγελματικά του όσα και τα προσωπικά του πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Ο τραγουδιστής σύντομα θα γίνει πατέρας, αφού η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα, είναι έγκυος και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το ζευγάρι περιμένει αγοράκι.

Διαβάστε επίσης! Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς

Πριν λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε μια συναυλία στο θρυλικό Royal Albert Hall στο Λονδίνο. Ο τραγουδιστής στο πλευρό του είχε την οικογένεια του και την σύντροφο του, Αλεξάνδρα Νίκα, οι οποίοι τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα.

Μάλιστα, στο Tik Tok ανέβηκε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε την Αλεξάνδρα Νίκα για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλιά στα θεωρεία του Royal Albert Hall μαζί με τον αδερφό του Κωνσταντίνου Αργυρού, Παύλο, να παρακολουθούν τη συναυλία.

@sotiria_tsoukala ?? Konstantinos Argiros- live london Royal Albert Hall #konstantinosargiros #argiroslive #greeksinlondon #greekconcert ? original sound - Sotiria_Ts.
12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)