Celebrity

Χθες 17:15

Άγγελος Παπαδημητρίου για τη γνωριμία του με τη Μαρινέλλα: "Μεγάλα μυστικά, δεν κάνει να λέγονται αυτά…"

Άγγελος Παπαδημητρίου για τη γνωριμία του με τη Μαρινέλλα: "Μεγάλα μυστικά, δεν κάνει να λέγονται αυτά…"

-

Καλεσμένος στην εκπομπή "Πρωίαν σε Είδον" βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη γνωριμία και στη σχέση του με τη Μαρινέλλα.

Δείτε επίσης! Ματίνα Παγώνη: Η αποκάλυψη για την κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας - "Σε τέτοια βαριά περιστατικά..."

Όσα είπε ο Άγγελος Παπαδημητρίου

«Μα είναι δυνατόν να λένε ότι πήγαινε γυρεύοντας; Τι πράγματα είναι αυτά; Με τη Μαρινέλλα είχαμε συνεργαστεί στο "Κι Ύστερα Ήρθαν Οι Μέλισσες" του Ξανθούλη, σε σκηνοθεσία του Κουτσομύτη. Θα θυμάμαι για πάντα τη γνωριμία μαζί της, ήταν ένα κορίτσι που αισθανόσουν ότι σε κοιτάει και σε εκτιμάει. Μεγάλη προσωπικότητα. Κοιμόταν 2-2μιση ώρες την ημέρα. Αναβάθμισα τη ζωή μου με τη γνωριμία μαζί της, πλούτισε ο κόσμος μου με τη δοτικότητά της.

Μεγάλα μυστικά, δεν κάνει να λέγονται αυτά τώρα για τις φιλανθρωπικές κινήσεις που έκανε. Θα πω ένα πολύ ασήμαντο μπροστά στα χίλια που είχε κάνει. Φορτώναμε ένα αυτοκίνητο με τρόφιμα και πηγαίναμε, για παράδειγμα, σε ένα μοναστήρι. Κουβαλούσαμε τενεκέδες λάδια, βούτυρα, μακαρόνια. Κακώς λέγονται αυτά αλλά...

Μου έλεγε καμιά φορά: "να σου πάρω ένα αυτοκίνητο;" Όχι ότι είχε χρήματα αλλά σκεφτόταν: "μα να μην έχεις αυτοκίνητο;" Από την ευγένειά της, όχι από τίποτα άλλο. Της έλεγα: "έχω λεφτά για να πάρω αλλά δεν θέλω"», είπε ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

Δείτε το βίντεο στο 9:15’.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)