Celebrity

Σήμερα 13:44

Ελένη Τσολάκη - Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η απάντηση για την ένταση on air - "Δεν μαλώσαμε"

Ελένη Τσολάκη - Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η απάντηση για την ένταση on air - "Δεν μαλώσαμε"

-

Μεγάλη ένταση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης (02/10) στην εκπομπή "Πρωινό Σουσου", με τους τόνους να ανεβαίνουν ανάμεσα στην Ελένη Τσολάκη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Τα όσα έγιναν, έκαναν αμέσως τον γύρο διαδικτύου, ενώ λίγη ώρα μετά οι δυο τους θέλησαν να ξεκαθαρίσουν στον αέρα πως δεν υπήρξε καβγάς, αλλά διαφωνία και όλα είναι καλά μεταξύ τους.

"Παίρνουν τηλέφωνο τον Κωνσταντάρα και του λένε που θα είσαι σήμερα να απαντήσεις γιατί μάλωσες με την Ελένη. Πότε μάλωσες με την Ελένη;" αναρωτήθηκε η Ελένη Τσολάκη.

"Δεν μαλώσαμε, εμείς είμαστε αδερφάκια. Ανεβαίνουν οι τόνοι, είμαστε ζωντανοί άνθρωποι και θα διαφωνήσουμε. Θα διαφωνήσουμε με ένταση, μέχρι ενός ορίου" απάντησε με τη σειρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

"Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε στα περισσότερα από τα θέματα που μπορούμε να συζητήσουμε εγώ και εσύ. Και αυτό είναι το ενδιαφέρον, ότι διαφωνούμε και έχουμε την άνεση να εκφράσουμε ο ένας στον άλλον τη γνώμη και την αλήθεια του" πρόσθεσε η Ελένη Τσολάκη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)