Celebrity

Σήμερα 12:13

Έλενα Παπαρίζου: 40.000 ευρώ οι αρχικές απαιτήσεις της από τον Τόνυ Μαυρίδη για τα ενοίκια της μεζονέτας στη Γλυφάδα

Έλενα Παπαρίζου: 40.000 ευρώ οι αρχικές απαιτήσεις της από τον Τόνυ Μαυρίδη για τα ενοίκια της μεζονέτας στη Γλυφάδα

-

Τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνυ Μαυρίδη, μετέφερε στο "Πρωινό" την Τετάρτη ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος.

Θυμίζουμε, πως χθες έγινε γνωστό πως η γνωστή τραγουδίστρια δικαιώθηκε και μπήκε έτσι οριστικό τέλος στη δικαστική διαμάχη της με τον Τόνυ Μαυρίδη, για τη μεζονέτα που είχαν αποκτήσει από κοινού και εξ αδιαιρέτου το 2006.

Η πολυτελής κατοικία στη Γλυφάδα είχε αποκτηθεί με δάνειο που είχε πάρει το πρώην ζευγάρι, ενώ σε αυτήν εξακολουθεί να μένει μέχρι και σήμερα ο μουσικός παραγωγός.

Όπως έγινε γνωστό, το δικαστήριο επιδίκασε στην Έλενα Παπαρίζου το ποσό που της αναλογεί, δηλαδή την εμπορική αξία του 50% του σπιτιού, συν μισθώματα για τα 12 χρόνια που η τραγουδίστρια δεν εκμεταλλευόταν οικονομικά το σπίτι.

Σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, οι αρχικές απαιτήσεις της Έλενας Παπαρίζου ήταν 40.000 ευρώ και αφορούσαν μόνο στα μισθώματα της πολυτελούς οικίας. Το συγκεκριμένο ποσό, όμως, διπλασιάστηκε καθώς έχουν περάσει 8 χρόνια.

Όπως είπε ο δικηγόρος του Τόνυ Μαυρίδη στο "Πρωινό", από την πλευρά τους έχει γίνει μία αντιπρόταση προς την πλευρά της Έλενας Παπαρίζου.

Δείτε στο στοπαρακάτω βίντεο τι απαντούν οι δικηγόροι του μουσικού παραγωγού και της τραγουδίστριας:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)