Celebrity

01 Οκτωβρίου 2024 17:15

Γιάννης Αϊβάζης: Μιλά για το διαζύγιο από τη Μαρία Κορινθίου - "Όταν δύο άνθρωποι είναι 17 χρόνια μαζί, είναι δύσκολο"

Γιάννης Αϊβάζης: Μιλά για το διαζύγιο από τη Μαρία Κορινθίου - "Όταν δύο άνθρωποι είναι 17 χρόνια μαζί, είναι δύσκολο"

-

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Γιάννης Αϊβάζης. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός μίλησε για το διαζύγιο από την Μαρία Κορινθίου και απάντησε σε όσους υποστήριξαν πως ο χωρισμός έγινε για διαφημιστικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης! Γιάννης Αϊβάζης: Απαντά στο ενδεχόμενο να προχωρήσει την προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό από τη Μαρία Κορινθίου

«Από τη μία ήρθε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για μας. Είχε έρθει πιο πριν, γιατί πολλά είχαν ακουστεί, είχε γίνει η πρόταση, το συζητούσαμε, είπαμε ναι και αργότερα ήρθαν τα γεγονότα», είπε ο αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης για την παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει μαζί με την Μαρία Κορινθίου και συνέχισε:

«Οι σχέσεις των ανθρώπων για όλους είναι κοινές, υπάρχουν πολλές ομοιότητες στη ζωή μας. Τα θέλω σου, σε ποια πράγματα κάνεις πίσω, τι σου λείπει, τι σε καταπιέζει… Το πιο σημαντικό για τη σχέση είναι η κατανόηση και σε αυτά που σε ενοχλούν και ίσως δεν μπορείς να τα πεις. Οι άνθρωποι μπορεί να χωρίζουν για τους σωστούς ή για τους λάθος λόγους. Όταν σου λένε ότι ήταν διαφημιστικό κόλπο για την παράσταση… Αυτά είναι ανήθικα! Θα διαλύσω εγώ την οικογένειά μου για να πάρω 10 – 15 εισιτήρια παραπάνω; Αυτά είναι αστεία.

Όταν δύο άνθρωποι είναι 17 χρόνια μαζί, έχουν μεγαλώσει μαζί, έχουν κοινή πορεία μαζί, έχουν δημιουργήσει οικογένεια μαζί και θέλουν να πάρουν διαφορετικούς ερωτικούς δρόμους, είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο να ξυπνάς και να κοιμάσαι και να μην βλέπεις τον άνθρωπό σου δίπλα. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι και εύκολο. Όταν δεν έχεις να λύσεις πράγματα με τον σύντροφό σου, όταν τον αγαπάς, όταν αποφασίζεις να χωρίσεις επειδή εντοπίζεις πράγματα που δεν είναι δίκαια ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον,  τότε συζητάς μαζί του και κοιτάτε τι λύση θα βρείτε. Θα ήταν χαζό και άδικο να υπάρξει ένας άσχημος χωρισμός με την Μαρία, μετά το παραμύθι που ζήσαμε και ζούμε. Έχουμε περισσότερα καλά να θυμόμαστε, παρά κακά. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος, με ενδιαφέρει να είναι καλά η Μαρία, εγώ και η κόρη μας».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)