Celebrity

01 Οκτωβρίου 2024 12:31

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξεσπά για τις αντιδράσεις προς την Ιωάννα Τούνη μετά την ανάρτηση με την τουρκική σημαία! "Είναι ένα παιδί ορφανό"

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξεσπά για τις αντιδράσεις προς την Ιωάννα Τούνη μετά την ανάρτηση με την τουρκική σημαία! "Είναι ένα παιδί ορφανό"

-

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε στα social media για την φωτογραφία που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη με την τουρκική σημαία από το ταξίδι της στην Καππαδοκία.

Η καλή της φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη το πρωί της Τρίτης 1/10 και ξέσπασε για τα σχόλια που δέχεται η Ιωάννα Τούνη καθώς όπως είπε είναι μία γυναίκα ορφανή που έχει παλέψει μόνη της και πολλοί ζηλεύουν την επιτυχία της.

«Τους πείραξε η Ιωάννα για ακόμα μία φορά επειδή μπορεί ταξιδεύει και είναι πετυχημένη. Η γερμανική σημαία δεν τους ενοχλεί; υπάρχει ένα κουμπί που λέγεται unfollow. Όταν ζει και περνάει ωραία τους ενοχλεί. Είναι άδικο αυτό το πράγμα, είναι ένα παιδί ορφανό και έχει παλέψει με νύχια και με δόντια μόνη της από το μηδέν κυριολεκτικά για να καταφέρει να φτιάξει την αυτοκρατορία που έχει φτιάξει σήμερα», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Σχετικά με την άποψη της Ιωάννας Τούνη η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέφερε πως αυτή την στιγμή το μόνο που την απασχολεί είναι να μεγαλώσει όσο καλύτερα μπορεί ο γιο της σε αυτή την κοινωνία που ζούμε.

Δείτε επίσης - Ιωάννα Τούνη: Αντιδράσεις στα social media για την φωτογραφία που ανέβασε με την τουρκική σημαία από την Καππαδοκία! "Δεν σέβεσαι τίποτα"

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη:  

Photo credits – ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)