Celebrity

Χθες 11:05

Έλενα Παπαρίζου: Η πρώτη δήλωση του Τόνυ Μαυρίδη μετά την δικαστική απόφαση που τον αναγκάζει να αποχωρήσει από την κοινή τους μεζονέτα

Έλενα Παπαρίζου: Η πρώτη δήλωση του Τόνυ Μαυρίδη μετά την δικαστική απόφαση που τον αναγκάζει να αποχωρήσει από την κοινή τους μεζονέτα

-

Η εκπομπή, «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 επικοινώνησε με τον Τόνυ Μαυρίδη μετά τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφό του, Έλενα Παπαρίζου.

Όπως αποκάλυψε ο Θάνος Βάγιος την Τρίτη 1/10 στον Τόνυ Μαυρίδη επιδόθηκε δικαστικό έγγραφο και τον αναγκάζει να αποχωρήσει από τη μεζονέτα που απέκτησαν από κοινού.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε λίγο αργότερα πως ο Τόνυ Μαυρίδης δήλωσε στο ΑΝΤ1 πως δεν επρόκειτο να εγκαταλείψει το σπίτι, θέλει να παραμείνει γιατί είναι περιουσία του.

Μετά από συνομιλία τους ο παρουσιαστής είπε πως ο μουσικός παραγωγός έχει καταθέσει εξωδικαστική προσφορά στην Έλενα Παπαρίζου για την μεζονέτα και περιμένει απάντησή της.

Θα αγοράσει το 50% του σπιτιού και θα συμπληρώσει το τελικό ποσό για την χρήση του ενώ αναμένεται να δούμε αν θα δεχτεί η Έλενα Παπαρίζου την εξωδικαστική προσφορά του Τόνυ Μαυρίδη.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)