Celebrity

01 Οκτωβρίου 2024 10:32

Θέλξη: Ο πρώην σύζυγός της, Παύλος επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους

Θέλξη: Ο πρώην σύζυγός της, Παύλος επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους

-

Η Θέλξη και ο σύζυγός της, Παύλος Γιαβής μετά 10 χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.  

Να θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την Νεφέλη και την Ίριδα.

Ο Παύλος Γιαβής μίλησε μετά την είδηση του χωρισμού του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Mega και αποκάλυψε τους λόγους που οι δυο τους αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

«Είναι οριστικός χωρισμός, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, είμαστε καλά μεταξύ μας, πήραμε διαφορετικούς δρόμους και κοιτάμε το καλό των παιδιών μας. Είμαστε χωρισμένοι πριν από το καλοκαίρι, έχουμε πάρει και διαζύγιο, κάναμε έναν κύκλο και προχωράμε παρακάτω, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Ζούμε χωριστά εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δεν έχουμε προχωρήσει στη ζωή μας. Έχουμε συνεπιμελεια στα παιδιά, κάποιες μέρες εγώ κάποιες η γυναίκα μου. Η αιτία του χωρισμού μας ήταν μία κοινή απόφαση, γι’  αυτό και υπάρχει και συναινετικό διαζύγιο και καλές σχέσεις», αποκάλυψε ο Παύλος Γιαβής.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)