Celebrity

Χθες 10:43

Έλενα Παπαρίζου: Δικαίωση στη δικαστική διαμάχη με τον Τόνυ Μαυρίδη για τη μεζονέτα στη Γλυφάδα

Έλενα Παπαρίζου: Δικαίωση στη δικαστική διαμάχη με τον Τόνυ Μαυρίδη για τη μεζονέτα στη Γλυφάδα

-

Οριστικό τέλος μπήκε στη διαμάχη ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνυ Μαυρίδη, με αφορμή το υπερπολυτελέστατο σπίτι στη Γλυφάδα που απέκτησαν από κοινού και εξ αδιαιρέτου το 2006 με δάνειο και εξακολουθεί να διαμένει ο Τόνυ Μαυρίδης.

Όπως αποκάλυψε ο Θάνος Βάγιος στο "Πρωινό" την Τρίτη, στον Τόνυ Μαυρίδη επιδόθηκε δικαστικό έγγραφο και τον αναγκάζει να αποχωρήσει από τη συγκεκριμένη μεζονέτα. Το δικαστήριο επιδίκασε στην Έλενα Παπαρίζου το ποσό που της αναλογεί από το 50%, συν μισθώματα για τα 12 χρόνια που η τραγουδίστρια δεν εκμεταλλευόταν οικονομικά το σπίτι.

Τώρα ή ο Τόνυ Μαυρίδης θα πρέπει να αγοράσει το 50% του σπιτιού από την Έλενα Παπαρίζου, ή να αποχωρήσει από αυτό και το σπίτι να βγει σε πλειστηριασμό. Και οι δύο πλευρές επιβεβαιώνουν πως η υπόθεση έχει τελεσιδικήσει.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας στο "Πρωινό", οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού δεν είναι καλές, ενώ σύμφωνα με το δικαστικό έγγραφο η πλευρά της Έλενας Παπαρίζου ζητάει από τον Τόνυ Μαυρίδη να αποχωρήσει από τη μεζονέτα μέχρι την Παρασκευή.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)