Celebrity

29 Σεπτεμβρίου 2024 20:28

Θέλξη: Χωρίζει από τον επιχειρηματία Παύλο Γιαβή μετά από 10 χρόνια γάμου & 2 παιδιά;

Θέλξη: Χωρίζει από τον επιχειρηματία Παύλο Γιαβή μετά από 10 χρόνια γάμου & 2 παιδιά;

-

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν η Θέλξη κι ο επιχειρηματίας Παύλος Γιαβής σύμφωνα με τη Real News και την Κορύνα Μανταγάρη. Το ζευγάρι πέρασε σοβαρή κρίση, έδωσε χρόνο στη σχέση του, αλλά τελικά δεν κατάφερε να παραμείνει μαζί με το διαζύγιο να είναι μονόδρομος.

Η τραγουδίστρια κι ο επιχειρηματίας , ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από 10 χρόνια κι έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Νεφέλη και την Ίριδα. Ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τη Θέλξη να απέχει από τα νυχτερινά σχήματα για αρκετά χρόνια, αφού ήθελε να αφοσιωθεί στα παιδιά και στον σύζυγό της.

Επέστρεψε στο τραγούδι ενεργά πρόπερσι συμμετέχοντας στο J2US και πέρυσι πια στις πίστες στο πλευρό του Χρήστου Χολίδη.

«Ποτέ δε μετάνιωσα ότι σταμάτησα το τραγούδι για τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου τα μεγάλωσα εγώ, πλέον είναι εννιά και οχτώ ετών και είμαι σε μια παραγωγική ηλικία οπότε και η μαμά θα πρέπει να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπάει για να είναι χαρούμενη. Είμαι και εγώ παιδί μαζί με τα παιδιά μου, μια τρίτη αδελφή. Αυτό που θέλω είναι να γίνουν χαρούμενα, ευτυχισμένα και καλά παιδιά» είχε δηλώσει τότε –ακριβώς έναν χρόνο πριν την είδηση του διαζυγίου- σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Βαγγέλη Καράλη για το Star, ενώ είχε μιλήσει και για τη σχέση της με τον σύζυγό της:

«Η κάθε οικογένεια έχει τα δικά της μυστικά, ένας έρωτας δεν μπορεί να κρατιέται ζωντανός μετά από 15 χρόνια, αλλά αυτό που έρχεται είναι η αγάπη, ο σεβασμός, τα παιδιά, είναι κάτι τελείως διαφορετικό».

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)