Celebrity

Σήμερα 14:58

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η Αλεξάνδρα Νίκα μαζί με τη μητέρα και τον αδερφό του, στη συναυλία του στο Royal Albert Hall

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η Αλεξάνδρα Νίκα μαζί με τη μητέρα και τον αδερφό του, στη συναυλία του στο Royal Albert Hall

-

Μια ιστορική συναυλία έδωσε το βράδυ της Πέμπτης, 26ης Σεπτεμβρίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Τα βίντεο, που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν γίνει ήδη viral, με τους θαυμαστές του να τον αποθεώνουν.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε μάλιστα στην οικογένειά του και στην εγκυμονούσα σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αναφορά στη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα, στη συναυλία του στο Royal Albert Hall του Λονδίνου

"Η οικογένεια μου. Εδώ είναι η μητέρα μου, ο αδερφός μου, η Αλεξάνδρα. Η οικογένειά μου, που με στηρίζουν πάντα. Η Κατερίνα, η αδερφή μου, τα ανίψια μου. Να στείλουμε στον μπαμπά ένα βίντεο στην Αθήνα", είπε, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Το μεσημέρι της Κυριακής (29/09) μάλιστα μέσα από τη στήλη του Χρήστου Κούτρα, "Κάτι πήρε το αυτί μου" στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται", προβλήθηκε ένα βίντεο από τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Royal Albert Hall. Σε αυτό βλέπουμε στα θεωρεία να παρακολουθούν μαζί τη συναυλία η Αλεξάνδρα Νίκα, η μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού, αλλά και ο αδερφός του, Παύλος.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos