Celebrity

Σήμερα 11:58

Νικόλας Αγόρου: Παντρεύτηκε ο πρώην παίκτης του "Survivor" (φωτογραφίες)

Νικόλας Αγόρου: Παντρεύτηκε ο πρώην παίκτης του "Survivor" (φωτογραφίες)

-

Στιγμές ευτυχίας για τον Νικόλα Αγόρου, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο "Survivor" του ΣΚΑΙ. Πιο συγκεκριμένα, ο 32χρονος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Βαρβάρα με θρησκευτικό γάμο, ενώ η αποκάλυψη έγινε τόσο μέσα από τις αναρτήσεις του γαμπρού, όσο και της νύφης στο Instagram.

Σε μήνυμά του το πρωί της Κυριακής 29/09) ο Νικόλας Αγόρου ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς τους ακολούθους για τις ευχές που του έστειλαν για τον γάμο του, γράφοντας: "Καλημέρα κόσμε. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Ο Θεός και η Παναγία να σας έχουν καλά και να σας χαρίζουν ό,τι αγαπάτε".

Θυμίζουμε πως ο Νικόλας Αγόρου συμμετείχε για πρώτη φορά στο "Survivor" το 2018, στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Ο ίδιος κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο για τα τατουάζ του όσο και για τις επιδόσεις του στον στίβο μάχης. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο παιχνίδι επιβίωσης, κατάφερε να δημιουργήσει συμπάθειες και αντιπάθειες.

Ο Νικόλας Αγόρου επέστρεψε στο "Survivor" το 2023 για την All Star εκδοχή του.

Ο Νικόλας Αγόρου είναι 32 ετών και κατάγεται από την Κόνιτσα των Ιωαννίνων. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο ΑΠΘ. Έχει εργαστεί ως μοντέλο, ενώ τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί με τη γεωργία.

Αγορου

Αγορου

Αγορου

Αγορου

Αγορου

Αγορου

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)