Celebrity

Σήμερα 09:57

Γιάννης Παπαμιχαήλ για Μαρινέλλα: "Σε ξέρω από παιδί και μια ζωή άκουγε η μητέρα μου τα τραγούδια σου στο σπίτι"

Γιάννης Παπαμιχαήλ για Μαρινέλλα: "Σε ξέρω από παιδί και μια ζωή άκουγε η μητέρα μου τα τραγούδια σου στο σπίτι"

-

Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας. Η αγαπημέμη τραγουδίστρια παραμένει για τέταρτο συνεχές εικοσιτετράωρο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία, μετά το σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου κατά τη διάρκεια συναυλίας της το βράδυ της Τετάρτης (25/09).

Τα social media έχουν πλημμυρίσει τις τελευταίες ημέρες με μηνύματα συμπαράστασης για τη Μαρινέλλα, ενώ ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να στείλουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση ήταν και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη δημοσίευσε ένα σπάνιο στιγμιότυπο, στο οποίο βλέπουμε τη μητέρα του να ποζάρει μαζί με τη Μαρινέλλα και τη Ζωή Λάσκαρη.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έγραψε στην ανάρτηση: "Αγαπημένη μου Μαρινέλλα σε ξέρω από παιδί και μια ζωή άκουγε η μητέρα μου τα τραγούδια σου στο σπίτι και σε αγαπούσε. Εύχομαι να γίνεις σύντομα καλά, σε αγαπάμε γιατί πέρα απ' ότι είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος, είσαι η φωνή της Ελλάδας".

Παπαμιχαηλ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)