Celebrity

Χθες 14:27

Η πρεμιέρα του Κώστα Τσουρού και η ατάκα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη: "Ούτε στον γάμο σου δεν συγκινήθηκες"

Η πρεμιέρα του Κώστα Τσουρού και η ατάκα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη: "Ούτε στον γάμο σου δεν συγκινήθηκες"

-

Πρεμιέρα έκανε για δεύτερη σεζόν στο Mega το μεσημέρι του Σαββάτου (28/09) ο Κώστας Τσουρός με την εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα".

"Καλησπέρα σας. Καλώς ήρθατε στο Ακόμα δεν είδες τίποτα season 2. Είμαστε εδώ μαζί σας και μας λείψατε πάρα πολύ. Ξέρω ότι σας έχουμε λείψει κι εσάς και ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Με την ανυπομονησία που είχατε εσείς είχαμε κι εμείς. Φέτος ακόμα περισσότερο θέλαμε να έρθουμε, να κάνουμε παρέα τα μεσημέρια του Σαβ/κου, όπως εμείς ξέρουμε. Θα ενημερωθείτε και θα διασκεδάστε μαζί μας. Θα περάσουμε πολύ ωραία αυτή τη σεζόν. Εμείς εδώ δουλεύουμε για εσάς κι όχι για εμάς" είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός και στη συνέχεια μας σύστησε τους συνεργάτες του.

Ο λόγος για τη Νόνη Δούνια, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τη Δέσποινα Τσόκου, τον Πάνο Κατσαρίδη και τη νέα προσθήκη της εκπομπής, Αλέξανδρο Πρίφτη.

Με αφορμή τα λόγια του Κώστα Τσουρού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συγκινήθηκε, με τον παρουσιαστή να κάνει τότε μια χιουμορτσική αναφορά στον γάμο της.

"Μας συγκίνησες", είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

"Έλα Παναγία μου. Τι κλαις χριστιανή μου; Ούτε στον γάμο σου δεν συγκινήθηκες" απάντησε με τη σειρά του ο Κώστας Τσουρός.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos