Celebrity

27 Σεπτεμβρίου 2024 20:40

Κατερίνα Στεφανίδη: Η ανάρτηση για τα σχόλια στη Μαρινέλλα - “Η μισή χώρα πιστεύει ότι μετά 50-60 πρέπει να φοβάσαι να ζήσεις”

Κατερίνα Στεφανίδη: Η ανάρτηση για τα σχόλια στη Μαρινέλλα  - “Η μισή χώρα πιστεύει ότι μετά 50-60 πρέπει να φοβάσαι να ζήσεις”

-

Μια ανάρτηση για τη Μαρινέλλα και τα σχόλια που ακολούθησαν στο διαδίκτυο, μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο, έστειλε η Κατερίνα Στεφανίδη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου η Μαρινέλλα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της προκαλώντας σοκ στο κοινό και στους συνεργάτες της. Στο διαδίκτυο ωστόσο υπήρξαν και μηνύματα για την ηλικία της Μαρινέλλας και την απόφασή της να μένει ενεργή. Η Κατερίνα αντιδρά στα σχόλια γράφοντας:

«Διαβάζεις σχόλια για την Μαρινέλλα και συνειδητοποιείς ότι η μισή χώρα πιστεύει ότι μετά 50-60 πρέπει να φοβάσαι να ζήσεις και να κάθεσαι σπίτι σου κατάκοιτος περιμένοντας να πεθάνεις».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Στεφανίδη

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)