Celebrity

26 Σεπτεμβρίου 2024 07:43

Ώρες αγωνίας για τη Μαρινέλλα: Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της

Ώρες αγωνίας για τη Μαρινέλλα: Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της

-

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο μετά την κατάρρευσή της Μαρινέλλας επί σκηνής στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης (25/09), την ώρα της συναυλίας της.

Η 86χρονη τραγουδίστρια λιποθύμησε, ενώ ερμήνευε το τραγούδι “Εγώ κι Εσύ (Τα λόγια είναι περιττά)”, και πιο συγκεκριμένα τον στίχο "Θεέ μου μας έμαθες εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε" .

Αμέσως οι μουσικοί της έσπευσαν να τη βοηθήσουν, ενώ το κοινό "πάγωσε" και στη συνέχεια ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της παραγωγής πως η συναυλία αναβάλλεται.

Η Μαρινέλλα διακομίστηκε σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο, με συμπτώματα εγκεφαλικού, ενώ προηγουμένως είχε δεχθεί τις πρώτες βοήθειες στο καμαρίνι της.

Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη, ενώ από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της βρίσκονται η κόρη και η εγγονή της, καθώς και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, το ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου έχει διακομιστεί η Μαρινέλλα εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν, το οποίο κάνει λόγο για σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ επισημαίνει ότι η σπουδαία ερμηνεύτρια νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο Υγεία αναφέρει:

"Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη. Ο θεράπων ιατρός Ηλίας Κ. Πολιτάκης".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)