Celebrity

25 Σεπτεμβρίου 2024 09:40

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ενόχλησή της όταν ρωτήθηκε για την Έλενα Χριστοπούλου


Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ενόχλησή της όταν ρωτήθηκε για την Έλενα Χριστοπούλου

-

Οι κάμερες των κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου το βράδυ της Τρίτης 24/9 σε μία εκδήλωση μόδας.

Μέσα σε όλα το γνωστό μοντέλο ρωτήθηκε για το Shopping Star όπου παρουσιάζει αλλά και την Έλενα Χριστοπούλου με την οποία έχουν έρθει σε ρήξη μη μπορώντας να κρύψει την ενόχλησή της.

«Είναι η δεύτερη χρονιά για μένα φέτος στο Shopping Star. Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, πολύ διαφορετικά και ανανεωμένα. Υπάρχει μία ανανέωση, που θα τη δείτε σιγά-σιγά να ξεδιπλώνεται, και είμαστε πολύ χαρούμενοι», δήλωσε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Μπορεί να με δείτε να ανεβαίνω τα σκαλιά της εκκλησίας, μπορεί και όχι», εξομολογήθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε επίσης - Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα μετά τη λήξη της συνεργασίας της με την Έλενα Χριστοπούλου

Όταν το μοντέλο ερωτήθηκε για τις σχέσεις της με την Έλενα Χριστοπούλου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έκρυψε την ενόχλησή της και έκοψε την κουβέντα.

«Κοίταξε, νομίζω ότι θα μείνουμε στο Shopping Star και σε αυτή τη συζήτηση, για το αν πάει ή δεν πάει. Θα πάει. Ο σχολιασμός γίνεται ούτως ή άλλως για πολλά θέματα, δεν είναι αν αφήνω εγώ περιθώρια σχολιασμού ή όχι», απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τέλος, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συμπλήρωσε: «Η συζήτηση για το GNTM είναι πολύ γενική, πολλά λέγονται. Δεν μπορώ να σου πω ότι γνωρίζω κάτι. Τώρα που δουλεύω περισσότερα χρόνια στην τηλεόραση, αντιλαμβάνομαι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν τα βλέπω εγωιστικά αλλά ως κάτι ενιαίο».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου:


 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos