Celebrity

Χθες 20:00

Διονύσης Πρώιος: Η ανακοίνωση της Τροχαίας για το δυστύχημα που του στέρησε τη ζωή

Διονύσης Πρώιος: Η ανακοίνωση της Τροχαίας για το δυστύχημα που του στέρησε τη ζωή

-

Απαντήσεις για το τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή στον Διονύση Πρώιο αναζητά η Αστυνομία.

Η Τροχαία εξέδωσε ανακοίνωση και ζητά οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να έχει κάποιος οδηγός που περνούσε από το σημείο του δυστυχήματος την Παρασκευή 20/09 στις 14:00.

Διαβάστε επίσης! Διονύσης Πρώιος: Ο πρώτος άνθρωπος που ενημερώθηκε για το τροχαίο του! "Δεν έχουμε πόρισμα θανάτου"

Διονύσης Πρώιος – Η ανακοίνωση της Τροχαίας

«Την Παρασκευή 20-9-2024 και περί ώρα 14.00΄, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, στο ύψος της χ/θ 15,000 (προ της εξόδου προς Αττική Οδό) στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, δίκυκλη μοτοσυκλέταεξετράπη της πορείας της για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και ανετράπη επί του οδοστρώματος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του, ο οποίος διεκομίσθη σε νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του. Στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης και για τη μόρφωση πληρέστερης εικόνας για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω τροχαίο ατύχημα, παρακαλούνται τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Γ΄ Τμήμα Τροχαίας Β/Α Αττικήςστο τηλέφωνο: 2102854400», ανέφερε η ανακοίνωση.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)