Celebrity

Σήμερα 13:38

Τάσος Νούσιας: Το spoiler για το "Grand Hotel" & η αλλαγή που χρειάστηκε να κάνει για τον ρόλο του

Τάσος Νούσιας: Το spoiler για το "Grand Hotel" & η αλλαγή που χρειάστηκε να κάνει για τον ρόλο του

-

Καλεσμένος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ήταν την Τρίτη 24/9 ο Τάσος Νούσιας ο οποίος μίλησε για την πολυαναμενόμενη χθεσινή πρεμιέρα του «Grand Hotel».

Ο ηθοποιός μίλησε για την νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1, τον ρόλο του ως «Χαραλάμπης Ιακωβίδης» αλλά και την εξωτερική αλλαγή που χρειάστηκε να κάνει για τον ρόλο του.

«Είδα το επεισόδιο, δουλεύουμε πυρετωδώς, τα πάντα λειτούργησαν άψογα, χάρηκα πάρα πολύ γιατί έχω μία σειρά μπροστά μου που με κάνει να ξεχνιέμαι. Έχουμε πρόσωπα που δεν τα ξεχνάς. Υποδύομαι ένα Μικρασιάτη πρόσφυγα. Φαίνεται από την αρχή η σχέση που αναπτύσσεται με την Θεώνη, είναι και αυτή πρόσφυγας έχει υπό την προστασία της ένα κορίτσι ορφανό και την κόρη της και λείπει ο άνδρας της», ανέφερε αρχικά ο Τάσος Νούσιας.

 «Θα φανεί στο σημερινό επεισόδιο είναι άνθρωποι μάχιμοι σε έναν δρόμο, αυτή την μάχη την μεταφέρουν στο καπηλειό της γειτονιάς, με παράνομους στοιχηματισμούς, παίζουν ξύλο», αποκάλυψε ο ηθοποιός ενώ συμπλήρωσε: «Όλους του ρόλους μου τους αγαπάω, πρέπει να συνδεθείς με την ψυχή».

Τέλος, όταν ο ηθοποιός ερωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για τα μούσια του τα οποία πέρσι ήταν πολύ μακριά λόγω του ρόλου στη "Μάγισσα" ενώ φέτος έχει μόνο ένα μακρύ μουστάκι ο Τάσος Νούσιας απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είχα αφήσει τόσο μακριά γένια, μου άρεσε πολύ, το κράτησα μέχρι που ξεκίνησαν τα γυρίσματα (σ.σ Grand Hotel), δύσκολο το μούσι το καλοκαίρι. Τα γένια την είχα 1,5 χρόνο, όταν τα έκοψα ένιωθα γυμνός. Το μουστάκι πιθανόν να το ξυρίσω. Θα ήθελα να ξυρίσω το κεφάλι και να γίνω γλόμπος».

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του Τάσου Νούσια:  


 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)