Celebrity

Σήμερα 12:14

Ερωτευμένος ξανά ο Αλέξης Κούγιας: Η αποκάλυψη για την νέα του σύντροφο

Ερωτευμένος ξανά ο Αλέξης Κούγιας: Η αποκάλυψη για την νέα του σύντροφο

-

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε συνέντευξη στο "Πρωινό" και τη Φαίη Φώτου και σχολίασε τα θέματα της επικαιρότητας.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Απόστολο Γκλέτσο, τον Μάρκο Σεφερλή και τον Λάκη Λαζόπουλο. Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε πως εδώ και οκτώ μήνες είναι σε νέα σχέση.

"Έφτασε η ώρα που εκπαραθύρωσαν τον Κασσελάκη, νομίζω ότι δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του σε αυτό το κόμμα. Ο Κασσελάκης δεν έγινε ποτέ αποδεκτός, ήταν έκπληξη η εκλογή του. Η ελληνική κοινωνία δεν έχει υποστεί ακόμα το σοκ του γάμου μεταξύ ομόφυλων, που προβάλλουν με τέτοιο προκλητικό τρόπο. Ο Κασσελάκης τελείωσε για την Ελλάδα και μαζί του τελείωσαν και όσοι τον αποδέχθηκαν υποκριτικά", είπε ο Αλέξης Κούγιας για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σε ερώτηση για τον Απόστολο Γκλέτσο, που διεκδικεί επίσης την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε: "Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει κάνει πολύ περισσότερα στη ζωή του απ’ ότι θα μπορούσε να κάνει. Έφτασε στο ταβάνι του όταν έγινε Δήμαρχος Στυλίδας. Δεν είναι το πρόσωπο που μπορεί να οδηγήσει ένα κόμμα στην εξουσία".

Για τον Μάρκο Σεφερλή, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: "Δεν γνώριζα ότι δικαιώθηκα, όταν έλεγα ότι ο Σεφερλής στο Δελφινάριο θα τρίβει τα χέρια του. Η σάτιρα είναι σάτιρα, αρκεί να μην έχει χαρακτηριστικά κακότητας. Σίγουρα έχει όριο η σάτιρα. Εμένα δεν με έχουν σατιρίσει, μου έχουν κάνει bullying. Ο Λαζόπουλος μου έκανε bullying επί οκτώ χρόνια γιατί πουλούσα. Αυτό δεν είναι σάτιρα. Εκτελούσε «συμβόλαιο θανάτου» εις βάρος μου και γι’ αυτό είμαστε στα δικαστήρια".

Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή: "Άλλαξα τη θεραπεία μου, έκοψα την κορτιζόνη και λόγω αυτού χάνω κιλά. Ξεκουράστηκα με τα παιδιά το καλοκαίρι. Είμαι ερωτευμένος, έχω μια σχέση εδώ και οκτώ μήνες".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)