Celebrity

Σήμερα 10:44

Δημήτρης Λιγνάδης: "Με κρατάει ζωντανό και δυνατό η αθωότητα μου"

Δημήτρης Λιγνάδης: "Με κρατάει ζωντανό και δυνατό η αθωότητα μου"

-

Η κάμερα του "Πρωινού" και ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος συνάντησαν τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος μίλησε για την πρόσφατη αναβολή της δίκη του, ενώ υποστήριξε για μία ακόμη φορά πως είναι αθώος.

"Δυστυχώς αναβλήθηκε η δίκη. Θέλω κάποια στιγμή να τελειώνει αυτή η υπόθεση. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο για μένα. Με κρατάει ζωντανό και δυνατό η αθωότητα μου. Ελπίζω και τα media να σεβαστείτε πως η δίκη πρέπει να γίνει μόνο μέσα στη δικαστική αίθουσα. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που με στηρίζουν και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Λυπάμαι που έχει γίνει έτσι ο χώρος του θεάτρου. Οι μισοί να με παίρνουν τηλέφωνο και να κατηγορούν τους άλλους μισούς και μετά να τους βλέπω όλους μαζί να κάνουν κάλεσμα" δήλωσε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Θυμίζουμε πως η δίκη του καταδικασμένου σε πρώτο βαθμό σε κάθειρξη 12 ετών για δύο βιασμούς αγοριών το 2015, Δημήτρη Λιγνάδη αναβλήθηκε για τις 21 Μαρτίου 2025 από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε κατόπιν αιτήματος που υπέβαλε ο συνήγορος ενός εκ των φερόμενων θυμάτων, Γιάννης Βλάχος. Σύμφωνα με τον κ. Βλάχο, ο εντολέας του αδυνατεί να παραβρεθεί στο δικαστήριο καθώς εργάζεται στη Σουηδία και δεν έχει δυνατότητα να λάβει άδεια.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)