Celebrity

Σήμερα 10:09

Μαρινέλλα: Έθεσε εκτός της συναυλίας της στο Ηρώδειο τον Χρήστο Μάστορα

Μαρινέλλα: Έθεσε εκτός της συναυλίας της στο Ηρώδειο τον Χρήστο Μάστορα

-

Μια μεγάλη συναυλία για τους χιλιάδες θαυμαστές της ετοιμάζεται να δώσει η Μαρινέλλα την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, με τα εισητήρια να έχουν ήδη εξαντληθεί.

Στη συγκεκριμένη συναυλία θα συμμετέχει, όπως είναι γνωστό ο Αντώνης Ρέμος, όχι όμως και ο Χρήστος Μάστορας, έπειτα από απόφαση της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

Η είδηση αυτή προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, καθώς χθες γινόταν η τελική πρόβα. Όπως είπε το πρωί της Τρίτης (24/09) η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της "Buongiorno", o Χρήστος Μάστορας δεν πήγε στην πρόβα, κάτι που δυσαρέστησε την Μαρινέλλα, η οποία τον έθεσε εκτός συναυλίας.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης, μέσω ρεπορτάζ του ανέφερε πως λόγοι υγείας κράτησαν εκτός πρόβας τον Χρήστο Μάστορα, ενώ τα τραγούδια που επρόκειτο να πει, θα ερμηνεύσει τελικά ο Αντώνης Ρέμος.

"Η πληροφορία που μου ήρθε είναι πως ο Χρήστος Μάστορας δεν πήγε στην πρόβα και αυτό ήταν κάτι το οποίο δυσαρέστησε πάρα πολύ την Μαρινέλλα και ανακοίνωσε πως ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι συνεπής στις πρόβες για κάτι τόσο σημαντικό, όταν η ίδια είναι φαντάζομαι συνεπής στη δουλειά, στο να κάνει πρόβα. Ότι δεν μπορεί να είναι στη συναυλία" είπε η Φαίη Σκορδά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)