Celebrity

Χθες 09:36

Μάρκος Σεφερλής: Το ξέσπασμα της μητέρας του - "Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο"

Μάρκος Σεφερλής: Το ξέσπασμα της μητέρας του - "Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο"

-

Η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή, Χαρίκλεια "έσπασε" για πρώτη φορά τη σιωπή της μετά τις αντιδράσεις γύρω από τη νέα παράσταση του γιου της και το σκετς για το Nemo.

"Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο". Με αυτές τις λέξεις η πολυαγαπημένη μητέρα του Μάρκου Σεφερλή, κυρία Χαρίκλεια, μέσω της εφημερίδας Espresso θέλησε να δώσει το δικό της στίγμα για όσα αισθάνονται εκείνη και οι πιο κοντινοί άνθρωποι του κωμικού για τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει εδώ και μερικές εβδομάδες για τη σάτιρα που κάνει.

Αλλωστε, το 2018 ήταν η πρώτη φορά που η κυρία Χαρίκλεια είχε ξεσπάσει μέσα από την Εspresso για την τότε κόντρα του Μάρκου Σεφερλή με την Ελενα Ακρίτα.

"Ο Μάρκος ξεκίνησε ολομόναχος αυτό το ταξίδι και ανέβηκε εκεί που ανέβηκε. Πήγαινε σε μια ιδιωτική σχολή που δεν του άρεσε και έρχεται μια μέρα και μου λέει “μαμά, θα πάω στη δραματική σχολή”. Εγώ του έδωσα την ευχή μου. Το παιδί μου έχει φτύσει αίμα για να κάνει το όνομα Σεφερλής και να τον αγαπήσει ο κόσμος… Εμείς ήμασταν μια φτωχή οικογένεια. Εγώ με τον άντρα μου είχαμε βυτίο και πουλούσαμε νερό στο Λουτράκι. Δουλεύαμε από τις πέντε το πρωί ως τα μεσάνυχτα. Και ο Μάρκος εκεί, μαζί μας… Οταν είδα το παιδί μου να κλαίει, έκλαιγα κι εγώ μαζί. Γιατί ο Μάρκος μου είναι και πανέξυπνος και ταλαντούχος και φιλάνθρωπος. Τι άλλο να ζητήσει μια μάνα από τον Θεό για το παιδί της; Η Ακρίτα βγήκε με τις “πλάτες” της μάνας της και του πατέρα της. Ο Μάρκος δεν είχε τέτοιες “πλάτες”. Ο πατέρας του και εγώ είμαστε αγράμματοι άνθρωποι και ο Μάρκος βγήκε ευφυέστατος και περπάτησε μόνος του στο δύσκολο αυτό επάγγελμα που διάλεξε" είχε εξομολογηθεί τότε η μητέρα του Μάρκου Σεφερλή.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)