Celebrity

Χθες 17:30

Νατάσσα Μποφίλιου: Αντιδράσεις για το φόρεμά της στη συναυλία της στον Λυκαβηττό

Νατάσσα Μποφίλιου: Αντιδράσεις για το φόρεμά της στη συναυλία της στον Λυκαβηττό

-

Αντιδράσεις προκάλεσε το φόρεμα το οποίο επέλεξε να φορέσει η Νατάσσα Μποφίλιου στη συναυλία της στο Λυκαβηττό πριν από λίγες ημέρες.

Η τραγουδίστρια στη συναυλία της αναφέρθηκε μάλιστα στα 5 χρόνια από τον θάνατο του Παύλου Φύσσα, το απόσπασμα ανέβηκε στα social media με τους χρήστες να ξεσπούν στα σχόλια για την τιμή του φορέματος.

Διαβάστε επίσης! Η Νατάσσα Μποφίλιου για τον γάμο της με τον Χρήστο Κορτσέλη: "Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου"

«Κάθε τέτοια ματωμένη επέτειο και ειδικά τώρα σε αυτούς τους σκοτεινούς και τόσο επικίνδυνους καιρούς ορκιζόμαστε από την αρχή στους αγώνες μας γιατί το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον», είπε η Νατάσσα Μποφίλιου πάνω από την σκηνή.

«Mε φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός τους πνίγεις φασίστες με μετάξι και σατέν», «Αστειότητες πάνω και κάτω από τη σκηνή», «Επαναστατικό το φόρεμα» ήταν κάποια από τα σχόλια που δέχθηκε η τραγουδίστρια, όπως είδαμε στην εκπομπή «Buongiorno».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγα χρόνια η Νατάσσα Μποφίλιου είχε δεχθεί πάλι “επίθεση” για τη φωτογράφιση που έκανε στο Λονδίνο για γνωστή εταιρεία ρούχων.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Buongiorno»:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)