Media

Χθες 21:30

Πρεμιέρα για τη "Φάρμα": Τα πρώτα λόγια του Λεωνίδα Κοτσόπουλου και οι 20 παίκτες

Πρεμιέρα για τη "Φάρμα": Τα πρώτα λόγια του Λεωνίδα Κοτσόπουλου και οι 20 παίκτες

-

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 22/09 ο δεύτερος κύκλος της «Φάρμας». Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λίγο πριν συναντήσει τους 20 παίκτες, υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό και μίλησε για τις αλλαγές που θα δούμε φέτος στο ριάλιτι περιπέτειας.

Στη συνέχεια είδαμε τους παίκτες χωρισμένους σε ομάδες αγοριών και κοριτσιών να περπατάνε μέσα στο δάσος μέχρι να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό.

Διαβάστε επίσης! Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ο γιος του στα γυρίσματα της Φάρμας - Η ανάρτηση με τον 2χρονο Κίμωνα

«Καλώς ήρθατε και πάλι στην πανέμορφη ορεινή Αρκαδία εδώ που η Φάρμα ανοίγει και φέτος τις πύλες της, για να υποδεχτεί τους νέους της ενοίκους. Ξεχάστε όμως όσα ξέρατε έως τώρα, η Φάρμα επιστρέφει πιο ανατρεπτική κι απαιτητική από ποτέ.

Δύο ομάδες σε διαρκή ανταγωνισμό καλούνται να ανταπεξέλθουν σε αυτό το απαιτητικό περιβάλλον. Φέτος όμως οι ομάδες δε θα βρίσκονται απέναντι, ένας φράχτης θα τις χωρίζει οριοθετώντας τα σύνορα ανάμεσά τους. Για μία ομάδα οι προκλήσεις θα είναι μεγαλύτερες και οι δύο όμως θα μάχονται για όλα σε πολύ απαιτητικές δοκιμασίες», είπε μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην έναρξη της «Φάρμας».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)