Media

Χθες 18:00

Κόρα Καρβούνη: Οι αποκαλύψεις για το "Grand Hotel" λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Κόρα Καρβούνη: Οι αποκαλύψεις για το "Grand Hotel" λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειράς του ΑΝΤ1

-

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του “Grand Hotel” η Κόρα Καρβούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Weekenders» και μίλησε για όσα θα δούμε στη νέα σειρά του ΑΝΤ1. Η ηθοποιός υποδύεται στο Grand Hotel την Αγγέλα Ψαριανού, την αυστηρή Οικονόμο του ξενοδοχείου.

Διαβάστε επίσης! Κόρα Καρβούνη: "Φεύγω από τα social media γιατί…"

Η Κόρη Καρβούνη για το Grand Hotel

«Σε αυτή την ελληνοποιημένη εκδοχή έχει γίνει κάτι πολύ έξυπνο από τους σεναριογράφους μας.  Έχουν προστεθεί κάποιοι πρόσφυγες που θα εμπλακούν με το προσωπικό του ξενοδοχείου. Είναι πολύς έξυπνος ο τρόπος που έχει γίνει αυτή η πλοκή. Μεταφερόμαστε στο 1925 όπου υπάρχει αυτό το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που εργάζεται πολύς κόσμος και έχει εκλεκτούς καλεσμένους.

Το έχει η οικογένεια Γαζή και έρχεται ένα παιδί, ο Πέτρος, που υποδύεται ο Γιάννης Κουκουράκης και ψάχνει την εξαφανισμένη αδελφή του, η οποία δουλεύει ως καμαριέρα σε αυτό το ξενοδοχείο.  Ξεκινώντας να την βρει, εμπλέκεται με τους χαρακτήρες του ξενοδοχείου και γίνεται σερβιτόρος ο ίδιος. Δεν μπορώ να πω κάτι.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πρέπει ο θεατής να είναι πάρα πολύ παρατηρητικός γιατί είναι μια ιστορία αστυνομική και μυστηρίου. Θα πρέπει να δίνει σημασία στις λεπτομέρειες γιατί εκεί θα καταλάβει τι κρύβεται από πίσω. Δεν ξέρω αν μου αρέσουν τα εποχής ή με διαλέγουν. Έχουν μια γοητεία αλλά τυχαίνει. Εγώ αγαπάω και τα σύγχρονα πάρα πολύ.

Μπαίνω στην ψυχολογία του σκληρά εργαζόμενου. Με την φαντασία μου, φαντάζομαι τον άνθρωπο που θα υποδυθώ, ξεκινώντας από τον εαυτό μου. Δεν μου παίρνει χρόνο να μπω στο πετσί που λένε. Είμαι κατά του method acting!», είπε μεταξύ άλλων η Κόρα Καρβούνη.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)