Celebrity

Σήμερα 17:00

Διονύσης Πρώιος: Το μέρος που θα γίνει η κηδεία του και η επιθυμία της οικογένειας του

Διονύσης Πρώιος: Το μέρος που θα γίνει η κηδεία του και η επιθυμία της οικογένειας του

-

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην παίκτης του MasterChef, Διονύσης Πρώιος, μετά από θανατηφόρο τροχαίο που είχε την Παρασκευή 20/9.

Μάλιστα, τραγική σύμπτωση αποτελεί το γεγονός πως πέθανε με την ίδια μηχανή που είχε σκοτωθεί και ο γιος του παλαιότερα σε τροχαίο δυστύχημα.

Διαβάστε επίσης! Διονύσης Πρώιος: Η πρώην συμπαίκτριά του στο MasterChef, Κατερίνα Λένη, τον αποχαιρετά

Η φίλη του Διονύση Πρώιου, Δομινίκη Κεφαλοπούλου, έκανε μια ανάρτηση στα social media και αποκάλυψε πως η κηδεία του θα γίνει στον τόπο καταγωγής του, την Κεφαλονιά, εκεί που έχει ταφεί και ο γιος του. Παράλληλα, η ίδια έκανε γνωστή την επιθυμία της οικογένειας του Διονύση Πρώιου.  

«Ο τελευταίος αποχαιρετισμός του φίλου μας θα γίνει στον τόπο καταγωγής του και δίπλα στον γιο του Μιχάλη, στην Κεφαλλονιά, όπως ήθελε ο ίδιος. Δυστυχώς λόγω ηλικίας και υγείας δεν μπορεί να ταξιδέψει η μητέρα του.

Τα αδέλφια του είναι κοντά του και σαφώς κανονίζουν τα των διαδικασιών. Θερμή παράκληση της οικογένειας, να μην γράφετε ότι θέλετε για τις συνθήκες, ψευδείς πληροφορίες κλπ», έγραψε η φίλη του Διονύση Πρώιου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos