Celebrity

Σήμερα 14:59

Σοφία Βόσσου: "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση για τον θάνατο του πρώην συζύγου της και πατέρα της κόρης της, Ερασμίας Μάνου

Σοφία Βόσσου: "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση για τον θάνατο του πρώην συζύγου της και πατέρα της κόρης της, Ερασμίας Μάνου

-

Δύσκολες ώρες βιώνουν η Ερασμία Μάνου και η Σοφία Βόσσου, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Θεοφάνης Μάνου.

Ο λόγος για τον πρώην σύζυγο της τραγουδίστριας, με τον οποίο απέκτησε την κόρη τους.

Η Ερασμία Μάνου γνωστοποίησε τη δυσάρεστη είδηση μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή τους ασπρόμαυρη φωτογραφία και έγραψε: «Αντίο πατέρα μου…». Δείτε ΕΔΩ!

Η ανάρτηση της Σοφίας Βόσσου

Λίγη ώρα αργότερα, η Σοφία Βόσσου έκανε και εκείνη μία ανάρτηση για να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τον πρώην σύζυγό της.

Η ερμηνεύτρια δημοσίευσε ένα τραγούδι του Νικόλα Άσιμου σε πρώτη εκτέλεση από τη Χαρούλα Αλεξίου και έγραψε στη λεζάντα: «Με αυτό το Τραγούδι νανουριζόταν η ΕΡΑΣΜΙΑ ΜΑΣ Erasmia Manou η κόρη μας ΦΑΝΗ μας …καλό σου ΤΑΞΙΔΙ και σε ευχαριστώ που φέραμε στον κόσμο ένα ΣΠΑΝΙΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ. ώρα σου καλή στην ΑΓΚΑΛΙΑ του ΘΕΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ ΜΑΝΟ».

Να σημειώσουμε, πως ο Θεοφάνης Μάνου υπήρξε σύμβουλος επιχειρήσεων, δημοσιογράφος και συγγραφέας. Υπήρξε ο πρώτος σύζυγος της Σοφίας Βόσσου, με την οποία χώρισαν όσο ήταν έγκυος η τραγουδίστρια στην Ερασμία Μάνου.

Δείτε την ανάρτησή της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)