Celebrity

Σήμερα 12:10

Βαρύ πένθος για την Ερασμία Μάνου - Πέθανε ο πατέρας της και πρώην σύζυγος της Σοφίας Βόσσου

Βαρύ πένθος για την Ερασμία Μάνου - Πέθανε ο πατέρας της και πρώην σύζυγος της Σοφίας Βόσσου

-

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Ερασμία Μάνου, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, Θεοφάνης Μάνου.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η Ερασμία Μάνου, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η ίδια δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: «Αντίο πατέρα μου…».

Να σημειώσουμε, πως ο Θεοφάνης Μάνου υπήρξε σύμβουλος επιχειρήσεων, δημοσιογράφος και συγγραφέας. Υπήρξε ο πρώτος σύζυγος της Σοφίας Βόσσου, με την οποία χώρισαν όσο ήταν έγκυος η τραγουδίστρια στην Ερασμία Μάνου.

Ο Θεοφάνης Μάνου απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας και έκανε σπάνιες εμφανίσεις.

Δείτε την ανάρτησή της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Ερασμία Μάνου είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον πατέρα της: «Είναι ένας άνθρωπος που δεν αγαπούσε ποτέ τη δημοσιότητα. Είναι συγγραφέας, έγραφε για πολλά χρόνια πολιτικούς λόγους, είναι άνθρωπος των γραμμάτων. Δεν του αρέσει η δημοσιότητα, προτιμά να βρίσκεται πίσω από όλα αυτά. Είναι ένας αξιαγάπητος μπαμπάς. Με στηρίζει σε όλα. Ο πατέρας μου είναι δίπλα μου. Πάντα μου δίνει τις απαραίτητες συμβουλές έτσι ώστε να μην πέφτω σε λάθη ή προβλέπει πράγματα που μπορεί να βλέπει ότι έρχονται. Είναι ένας ανοιχτόμυαλος και μορφωμένος άνθρωπος. Είναι πάντα δίπλα μου. Του βάζω ν’ ακούει τα τραγούδια μου. Τον συμβουλεύομαι πάντα».

Για το διαζύγιο των γονιών της, η Ερασμία Μάνου είχε πει: «Όταν παντρεύτηκε τη μητέρα μου, εκείνη δεν ήταν διάσημη, οπότε δεν είχε ν’ αντιμετωπίσει αυτό το θέμα. Επίσης, ο γάμος τους κράτησε πολύ λίγο. Νομίζω ήταν μαζί δυο - τρία χρόνια, με έκαναν σε μικρή ηλικία. Ήταν ένας έρωτας δυνατός που έληξε. Οπότε δεν είχε να διαχειριστεί το κομμάτι της δημοσιότητας».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)