Celebrity

21 Σεπτεμβρίου 2024 11:28

Χαμογέλα και πάλι: Το απρόοπτο στην πρεμιέρα της Σίσσυς Χρηστίδου - "Ή κάποιος μας μάτιασε ή έχουμε κάποιον γκαντέμη εδώ μέσα"

Χαμογέλα και πάλι: Το απρόοπτο στην πρεμιέρα της Σίσσυς Χρηστίδου - "Ή κάποιος μας μάτιασε ή έχουμε κάποιον γκαντέμη εδώ μέσα"

-

Η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου, 21 Σεπτεμβρίου, έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή της "Χαμογέλα και πάλι", μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής, υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, ενώ η παρουσιάστρια βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με την αίθουσα σύνταξης και τον δημοσιογράφο Λεωνίδα Καπερναράκο, όπου ενημέρωνε τους τηλεθεατές για διάφορες ειδήσεις της επικαιρότητας, διακόπηκε ο ήχος.

Εκείνη τη στιγμή, η εκπομπή πέρασε αμέσως σε διαφημίσεις.

Δείτε ΕΔΩ! Χαμογέλα και πάλι: Πρεμιέρα για τη Σίσσυ Χρηστίδου - Η έκπληξη που δέχτηκε από τον πατέρα της

«Λοιπόν, άμα τον βρω ποιος μας μάτιασε… Ή κάποιος μας μάτιασε ή έχουμε κάποιον καινούργιο γκαντέμη εδώ μέσα… Τέλος πάντων, δεν πειράζει, είναι αυτά της πρεμιέρας που για γούρι συμβαίνουν κάποιες ανατροπές», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου μόλις επέστρεψε από τις διαφημίσεις και αποκαταστάθηκε το πρόβλημα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)