Media

Σήμερα 09:02

Weekenders: Πρεμιέρα για τον Θανάση Πάτρα και τον Δημήτρη Πανόπουλο στον ΑΝΤ1 - Τα πρώτα λόγια

Weekenders: Πρεμιέρα για τον Θανάση Πάτρα και τον Δημήτρη Πανόπουλο στον ΑΝΤ1 - Τα πρώτα λόγια

-

Πρεμιέρα έκανε το πρωί του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 "Weekenders", με παρουσιαστές τον Θανάση Πάτρα και τον Δημήτρη Πανόπουλο.

Οι δυο τους καλημέρισαν τους τηλεθεατές μέσα από το εντυπωσιακό πλατό τους και τόνισαν πως θα τους ενημερώνουν για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Όσα είπαν ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης Πανόπουλος

«Καλώς ήρθατε στους "Weekenders". Στην εκπομπή που θέλουμε να γίνει η συνήθειά σας τα Σαββατοκύριακα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Για τις επόμενες τέσσερις ώρες θα προσπαθήσουμε να είμαστε πάρα πολύ καλά. Καλή μας αρχή. Επιτέλους Δημήτρη ξεκινήσαμε. Να φύγει αυτό το πράγμα της αρχής. Ξεκινήσαμε», πρόσθεσε από την πλευρά του ο Θανάσης Πάτρας.

«Να δούμε τι θα έχει η εκπομπή. Θα έχουμε ενημέρωση. Θα έχουμε ψυχαγωγία, θα έχουμε συνεντεύξεις, θα έχουμε lifestyle, θα έχουμε και μαγειρική. Θα έχουμε πολλά πράγματα. Θέλουμε να γίνουμε η παρέα σας γιατί εμείς εδώ είμαστε ήδη μια ωραία παρέα. Δύναμή μας είναι οι συνεργάτες μας τους οποίους θα έχετε τη δυνατότητα να τους δείτε όλους σταδιακά σε αυτή την εκπομπή. Έχουμε πρόσωπα που έχουν συζητηθεί χωρίς να είναι στην τηλεόραση το τελευταίο διάστημα, που περιμένετε πως και πως να τους δείτε, έχουμε φίλους, έχουμε ανθρώπους που γνωρίσαμε και ταιριάξαμε και σας υποσχόμαστε ότι όλο αυτό θα σας αρέσει και εσάς πολύ», είπε ακόμη στην έναρξη ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Με όχημα αυτή την εκπομπή και τον ΑΝΤ1 σας περιμένουμε όλους να είστε συνεπιβάτες σε ένα ταξίδι που θέλουμε να κρατήσει πάρα πολύ και να περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται δίνοντας μια διαφορετική οπτική σ’ αυτή την παρέα του Σαββατοκύριακου. Θα συστηθούμε στην πορεία και σιγά-σιγά. Εμείς θέλουμε χαμόγελα και να στείλουμε καλή ενέργεια σε κάθε πλευρά της Ελλάδας», κατέληξε ο Θανάσης Πάτρας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)