Media

21 Σεπτεμβρίου 2024 08:14

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα - "Η απόφασή μου έχει παρθεί"

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα - "Η απόφασή μου έχει παρθεί"

-

Την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση στον νέο κύκλο του "Survivor" είδαμε το βράδυ της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Πάνας ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του συμβουλίου την οικειοθελή αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης, σε λιγότερο από μία εβδομάδα συμμετοχής.

Δείτε επίσης! Survivor: Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος ανακοίνωσε ότι θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας

Όσα είπε ο Τάσος Πάνας

«Δεν υπάρχει καμία στρατηγική. Απλά βλέπουν ότι το σώμα μου είναι εδώ, αλλά το μυαλό μου είναι στην Ελλάδα, στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Δεν συνάδει το μυαλό να είναι εκεί και το σώμα μου εδώ», είπε αρχικά ο Τάσος Πάνας στον Γιώργο Λιανό και τους συμπαίκτες του.

«Πολλές συγκυρίες με φέρανε στον Άγιο Δομίνικο, πολλές συγκυρίες με τραβούν μακριά. Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ, έχω ένα τράβηγμα στη μέση, υπερέκταση στο γόνατο, οι αστράγαλοι μου έχουν γίνει σαν του ελέφαντα, δεν μπαίνουν τα παπούτσια, όπως βλέπετε αγωνίζομαι, δεν παράτησα κανέναν αγώνα. Όσο εύκολα ήρθα, τόσο εύκολα νομίζω θα φύγω. Η απόφασή μου έχει παρθεί, το μυαλό μου είναι πίσω στην οικογένεια και στα παιδιά μου. Όσοι έχετε παιδιά, καταλαβαίνετε τη θέση μου. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους σας και να πάτε μέχρι εκεί που σας πηγαίνει η αξιοπρέπειά σας», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Τάσος Πανάς.

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, πως ο Τάσος Πανάς ήταν ένας από τους παίκτες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους στο συμβούλιο για να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε να εγκαταλείψει γρήγορα τον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)