Celebrity

20 Σεπτεμβρίου 2024 14:20

Σάκης Κατσούλης για Τριαντάφυλλο: "Περίμενα ότι θα το σεβαστεί, το γυαλί που σπάει δεν ξανακολλάει ποτέ με τον ίδιο τρόπο"

Σάκης Κατσούλης για Τριαντάφυλλο: "Περίμενα ότι θα το σεβαστεί, το γυαλί που σπάει δεν ξανακολλάει ποτέ με τον ίδιο τρόπο"

-

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Breakfast@Star" και τη δημοσιογράφο, Σοφία Ραυτοπούλου, από το κατάστημα ρούχων που διατηρεί στο Περιστέρι.

Ο επιχειρηματίας και δύο φορές νικητής του "Survivor", ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τις σχέσεις του με τον Τριαντάφυλλο, αλλά και τη σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

"Όταν με ρωτάνε για τον Τριαντάφυλλο, η άποψή μου θα είναι πάντα η ίδια: είναι ένα μεγάλο παιδί. Ό,τι κι αν έχει συμβεί μεταξύ μας δεν μπορείς να του κρατήσεις κακία, όπως και σε ένα παιδί που κάνει μία σκανταλιά. Δεν του κρατάς κακία.

Έχουμε ζήσει τόσα πολλά πράγματα. Με στεναχώρησε όλο αυτό που έγινε με την οικογένειά μου, όσο εγώ έλειπα και δεν μπορούσα να απαντήσω. Με στεναχώρησε, γιατί το έχει ζήσει και ο Τριαντάφυλλος, να λείπει και να μιλάνε άλλοι για εκείνον χωρίς να μπορεί να απαντήσει. Περίμενα ότι θα το σεβαστεί. Το γυαλί που σπάει δεν ξανακολλάει ποτέ με τον ίδιο τρόπο" είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Σε ερώτηση για το αν θα κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Σάκης Κατσούλης απάντησε: "Είναι σαν να έχουμε παντρευτεί με τη Μαριαλένα, συζούμε ήδη 6 χρόνια. Είναι το άλλο μου μισό, είμαι πολύ περήφανος για αυτή. Είναι κούκλα, δουλευταρού, καλό κορίτσι και νιώθω τόσα πολλά για εκείνην. Δεν θέλω να με ρωτάτε για τον γάμο, γιατί πιεζόμαι. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα προχωρήσουμε και στο επόμενο βήμα. Αν ήμου εγωιστής θα σου έλεγα πως είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας και προχωράμε. Δεν είναι έτσι, πρέπει και οι δύο να είναι έτοιμοι".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)