Celebrity

Σήμερα 11:30

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Όποτε σε εκπομπή έλεγα κάτι εναντίον τους, κινδύνευε η ζωή μου σε μηνύματα - Υπάρχουν υπερβολές"

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Όποτε σε εκπομπή έλεγα κάτι εναντίον τους, κινδύνευε η ζωή μου σε μηνύματα - Υπάρχουν υπερβολές"

-

Με αφορμή τα όσα είπαν στο Buongiorno με τον Βασίλη Θωμόπουλο, το πρωινό της Παρασκευής 20/9, ο οποίος ανέφερε ότι όταν σκηνοθετούσε την "Πολυκατοικία", που είχε ένα gay ζευγάρι για ένοιους, δέχθηκε πολύ έντονη κριτική, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τις σοβαρές απειλές που είχε δεχθεί για πράγματα στα οποία είχε τοποθετηθεί δημόσια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φοβάμαι λίγο το τσουβάλιασμα που πάνε να πουν ότι «όπου υπάρχει υπερβολή είναι αυτό, είναι το ένα, είναι το άλλο». Εδώ έχουν συγκεκριμένη ταυτότητα αυτές οι αντιλήψεις και δεν είναι παντού όπου βλέπουμε την υπερβολή. Υπάρχουν υπερβολές που πρέπει να τις καυτηριάσουμε αλλά δεν γράφουν «εδώ φασισμός, εδώ μαυρίλα, εδώ π.Χ. κατάσταση, εδώ φεουδαρχία». Υπάρχουν αντιλήψεις και δρουν κοινωνικά και έχουν παρέμβαση οργανωμένα στο διαδίκτυο.

Δηλαδή είναι φτιαγμένες για να χτυπάνε. Τις γνωρίζω και τις έχω υποστεί κιόλας. Όποτε σε εκπομπή έλεγα κάτι εναντίον τους, κινδύνευε η ζωή μου σε μηνύματα και γράφονταν μια σειρά από πράγματα. Ανακάλυπταν το επικίνδυνο μου όταν έλεγα κάτι εναντίον τους. Εκεί είναι ξεκάθαρα τα πράγματα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)