Celebrity

20 Σεπτεμβρίου 2024 16:17

Χάρης Δούκας: Αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος του με τη Γεωργία Πολυτάνου - "Θα παντρευτώ με παπά και με κουμπάρο"

Χάρης Δούκας: Αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος του με τη Γεωργία Πολυτάνου - "Θα παντρευτώ με παπά και με κουμπάρο"

-

Την αποκάλυψη πως πρόκειται να παντρευτεί με την αγαπημένη του, Γεωργία Πολυτάνου μέσα στο 2024 και συγκεκριμένα μετά τις εκλογές για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, έκανε ο Χάρης Δούκας.

Μαλιστα ο ίδιος αποκάλυψε πως ο γάμος θα τελεστεί στη Θήβα, τόπο καταγωγής της νύφης και θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι.

Ευδιάθετος και χαμογελαστός ο Χάρης Δούκας μιλώντας στη Μάρα Ζαχαρέα για τον γάμο του αποκάλυψε: "Θα παντρευτώ με παπά και με κουμπάρο στη Θήβα αμέσως μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Ο γάμος θα γίνει στη Θήβα που είναι και η νύφη. Θα γίνει θρησκευτικός γάμος και ένα παραδοσιακό γλέντι που θα περάσουμε όλοι όμορφα. Να διασκεδάσουμε και να χαρούμε".

Ο Χάρης Δούκας κατέληξε πως είτε κερδίσει, είτε χάσει "έτσι και αλλιώς ο γάμος θα γίνει".

Ποια είναι η Γεωργία Πολυτάνου

Η Γεωργία Πολυτάνου γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής. Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών. Το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics».

Ειδικεύεται σε θέματα γεωπολιτικής και ενέργειας κυρίως στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά).

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)