Celebrity

Χθες 15:46

Lady Gaga: Εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας κάποτε & ο λόγος είναι state of mind

Lady Gaga: Εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας κάποτε & ο λόγος είναι state of mind

-

Η Lady Gaga εξήγησε γιατί ποτέ δεν μπήκε στη διαδικασία να διαψεύσει τα σχόλια που άκουγε στην αρχή της καριέρας της, ότι μοιάζει σαν να ήταν άντρας κάποτε.

Η τραγουδίστρια είχε δεχτεί πολλά τέτοια σχόλια κατά τα πρώτα της βήματα στη μουσική βιομηχανία και μιλώντας στη νέα σειρά «What's Next; The Future With Bill Gates», δήλωσε: «Ο λόγος που δεν απάντησα ποτέ σε αυτή την ερώτηση ήταν επειδή δεν ένιωσα ποτέ θύμα. Σκέφτηκα τι γίνεται, όταν ένα παιδί βλέπει ένα διάσημο πρόσωπο να νιώθει ντροπή για αυτό».

Όπως είπε αργότερα, πολλές φορές ακόμα και σε συνεντεύξεις της είχε ερωτηθεί για το αν υπήρξε ποτέ ή αν είναι ακόμα, άντρας, ωστόσο δεν την ένοιαξαν ποτέ τα όσα ακούγονταν!

Σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2011 και είχε ερωτηθεί σχετικά, είχε απαντήσει: «Γιατί στο διάολο να χάσω τον χρόνο μου και να στείλω ένα δελτίο τύπου για το αν έχω πέος ή όχι; Οι θαυμαστές μου δεν νοιάζονται. Ούτε κι εγώ».

Photo Credits: ZUMA PRESS

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)