Celebrity

Χθες 14:20

Νίκος Παππάς: Χώρισε από τη Βασιλική Σελήνη - Είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης πριν από δύο χρόνια

Νίκος Παππάς: Χώρισε από τη Βασιλική Σελήνη - Είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης πριν από δύο χρόνια

-

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση του Νίκου Παππά και της Βασιλικής Σελήνη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso.

Όπως διαβάζουμε, ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και το στέλεχος του Open δεν είχαν προχωρήσει σε γάμο, αλλά είχαν υπογράψει μόνο σύμφωνο συμβίωσης. Κανείς από τους δύο δεν έχει αφήσει να βγει προς τα έξω το παραμικρό που να αφορά τους λόγους για τους οποίους τράβηξαν χωριστούς δρόμους!

Το ειδύλλιο που άνθησε κάποτε στα τηλεοπτικά πλατό, όπου το ζευγάρι γνωρίστηκε σχεδόν πριν από πέντε χρόνια, έφθασε στο τέλος του, κι ας ήταν ένας μεγάλος κεραυνοβόλος έρωτας. Ο Νίκος Παππάς, που εκτελεί χρέη προσωρινού προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, την άνοιξη του 2022 γιόρτασε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο την υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης με την αγαπημένη του Βασιλική Σελήνη, που εργάζεται στο τηλεοπτικό δίκτυο Open ως news operation manager.

Μάλιστα στο πάρτι για το σύμφωνο συμβίωσης με τη Βασιλική Σελήνη παρούσες ήταν και οι δύο κόρες του πρώην υπουργού, από τον πρώτο του γάμο με την Ελενα Παντοπούλου. Ο Νίκος Παππάς γνώρισε τη Βασιλική Σελήνη τη χρονιά που ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές και υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης μαζί της την άνοιξη του 2022.

Το ευχάριστο γεγονός είχε αποκαλυφθεί όταν η Βασιλική Σελήνη μία μέρα μετά την επιστροφή τους από το γαμήλιο ταξίδι τους στη Βαρκελώνη είχε πάει με γλυκά στο γραφείο της! Ο Νίκος Παππάς, όντας συχνά προσκεκλημένος σε ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων, με τη Βασιλική Σελήνη, εκ της θέσεώς της, να τον υποδέχεται, μόλις την είδε την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Αλλωστε, είχε βγει από τον Νοέμβριο του 2018 από τον πολυετή γάμο του με την Ελενα Παντοπούλου και ήταν και επισήμως ελεύθερος.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)