Celebrity

Χθες 13:43

Δημήτρης Παπανώτας: Θα είναι τελικά υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ;

Δημήτρης Παπανώτας: Θα είναι τελικά υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ;

-

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στη Δήμητρα Τσαούση και την εκπομπή "Buongiorno". Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε τόσο για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος.

"Δεν έχω πρόβλημα να στηρίξω και τον Στέφανο Κασσελάκη, εφόσον βγει η υποψηφιότητά του και η ρητορική του έχει έναν ενωτικό λόγο και με πείσει για τις προθέσεις του να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Εάν δε βρω κάποιον αξιόπιστο με τέτοιον ενωτικό λόγο υποψήφιο, τότε θα κατέβω και εγώ.

Έχω πει στον Κασσελάκη ότι δεν υπάρχει ανάγκη να προβάλλει τόσο την προσωπική του ζωή. Όχι γιατί είναι ενοχλητική, αλλά γιατί δεν είθισται ένας επικεφαλής πολιτικής παράταξης, να εκτίθεται τόσο με την προσωπική ζωή του, την σχέση ή την περιουσία του. Του εξήγησα ότι αυτό που έκανε δεν ήταν ωραίο και νομίζω το κατάλαβε" είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να θέσει ο ίδιος υποψηφιότητα για την ηγεσία και τι θα γίνει με το Happy Day, ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε: "Την δουλειά μου δεν θα την εγκαταλείψω όποια εξέλιξη και αν υπάρχει. Και το μέτρο του δυνατού θα είμαι και στη δουλειά μου και όταν με χρειάζεται το κόμμα. Δεν έχω σκοπό ως επικεφαλής κόμματος να είμαι συγκεντρωτικός. Έχω σκοπό να μοιράσω αρμοδιότητες σε όλα τα στελέχη και να τους βγάλω αυτούς μπροστά. Δεν χρειάζομαι και τη δόξα άλλωστε, δεν βλέπω κάμερα και την ερωτεύομαι".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)