Celebrity

18 Σεπτεμβρίου 2024 21:15

Μαντόνα: Η πρώην σύντροφός της, Τζένι Σιμίζου μιλάει για τη σχέση τους - "Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας"

Μαντόνα: Η πρώην σύντροφός της, Τζένι Σιμίζου μιλάει για τη σχέση τους - "Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας"

-

Για τη σχέση που είχε με τη Μαντόνα μίλησε η Τζένι Σιμίζου. Το 57χρονο σήμερα μοντέλο και ηθοποιός  μιλώντας στο ντοκιμαντέρ «In Vogue: The '90s» της Disney έκανε κάποιες αποκαλύψεις για το φλερτ με την τραγουδίστρια.

Η Τζένι Σιμίζου ανέφερε ότι απολάμβανε το ειδύλλιο με την Μαντόνα την ίδια στιγμή που έβγαινε με την Αντζελίνα Τζολί, ενώ παραδέχθηκε πως ταξίδευε σε όλη την Ευρώπη για να συναντήσει την τραγουδίστρια.

Μαντόνα

Διαβάστε επίσης! Μαντόνα: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον κατά 37 χρόνια μικρότερο σύντροφό της - Το πάρτι στην Ιταλία

Η ηθοποιός και μοντέλο, η οποία παντρεύτηκε τη σύζυγό της Μισέλ Χάρπερ το 2014, πρόσθεσε ότι σε μια περίπτωση πέταξε από το Μιλάνο στο Παρίσι για να περάσει τη νύχτα με τη Μαντόνα.

«Εννοώ ότι δεν μπορούσες να πεις "όχι" στη Μαντόνα τη δεκαετία του '90. Όχι μόνο ήταν υπέροχο να αισθάνεσαι σαν πόρνη πολυτελείας, γιατί έτσι ήταν, αλλά μου τηλεφωνούσε και μου έλεγε "μπορείς να με συναντήσεις στο σόου μου στο Παρίσι; Είσαι στην Ευρώπη, σωστά;" κι εγώ απαντούσα "ναι, μόλις τελείωσα το σόου της Prada, θα πάρω το αεροπλάνο για εκεί". Και πήγαινα στο Ritz στις 4 το πρωί, έκανα σεξ και επέστρεφα αεροπορικώς στο Μιλάνο», αποκάλυψε η Τζένι Σιμιζού.

Το 2023 το μοντέλο και ηθοποιός είχε δηλώσει για τη σχέση της με τη Μαντόνα: «Δεν είχε να κάνει με έναν συναισθηματικό δεσμό, αλλά με το να φτάσει ο ένας τον άλλον στα ύψη της σεξουαλικής έκστασης».

Photo Credits: AP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)