Celebrity

18 Σεπτεμβρίου 2024 18:15

Δημήτρης Σκουλός: Η κρίση στον γάμο με την σύζυγό του - "Κάνεις ένα βήμα πίσω και τα ξαναβρίσκεις"

Δημήτρης Σκουλός: Η κρίση στον γάμο με την σύζυγό του - "Κάνεις ένα βήμα πίσω και τα ξαναβρίσκεις"

-

Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο Δημήτρης Σκουλός στην εκπομπή Buongiorno και τη Χριστίνα Βουδούρη.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός φωτογράφος μίλησε για τη σχέση με την σύζυγό του και αποκάλυψε πως έχουν υπάρξει δύσκολες στιγμές στον γάμο τους, ωστόσο τις ξεπέρασαν.

«Δύσκολα διατηρείται ο έρωτας. Πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις, ένα βήμα πίσω και ειδικά όταν θυμώνεις γιατί ζούμε σε μια εποχή όλα είναι πάρα πολύ γρήγορα, δημιουργούνται νεύρα. Ο κόσμος χωρίζει πολύ εύκολα και δεν έχει υπομονή. Ο κόσμος πιστεύει πως χωρίζει και ξαναφτιάχνει τη ζωή του. Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε της σχολής “είμαστε εδώ και το παλεύουμε” γιατί το εύκολο να φύγεις, το δύσκολο είναι να μείνεις.

Εννοείται πως έχουν υπάρξει δύσκολες στιγμές, όταν ένας άνθρωπος είναι μαζί με τον άλλο 20 χρόνια. Βέβαια υπάρχουν στιγμές αλλά κάνεις ένα βήμα πίσω και τα ξαναβρίσκεις... Εμείς είμαστε και ένα ζευγάρι που δεν εμφανιζόμαστε στα social media κάθε μέρα μέρα όταν πολλές φορές βλέπουμε ζευγάρια να διαφημίζουν τον έρωτα τους και την άλλη μέρα διαφημίζουν έναν άλλο έρωτα και μετά από κάποιους μήνες έναν άλλο έρωτα. Εμείς είμαστε από την άλλη πλευρά. Δεν διαφημίζουμε αυτό που έχουμε, χαιρόμαστε αυτό που έχουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σκουλός.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)