Celebrity

17 Σεπτεμβρίου 2024 09:45

Ζενεβιέβ Μαζαρί για "My style rocks": "Να πω τη μαύρη μου αλήθεια, ένα σφίξιμο στο στομάχι το έπαθα"

Ζενεβιέβ Μαζαρί για "My style rocks": "Να πω τη μαύρη μου αλήθεια, ένα σφίξιμο στο στομάχι το έπαθα"

-

 Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η παρουσιάστρια του “First Dates” σχολίασε τον νέο κύκλο του “My Style rocks”  και την ομοιότητα με το GNTM, αλλά αναφέρθηκε και στη ρήξη στη σχέση της Έλενας Χριστοπούλου και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Κι εγώ τα είδα τα πλάνα με τα στοιχεία του GNTM. Να πω τη μαύρη μου αλήθεια, ένα σφίξιμο στο στομάχι το έπαθα, γιατί είμαι παιδί του GNTM και όταν είδα το τρέιλερ, είπα στην αρχή: τι φάση; Μετά είδα το πρώτο επεισόδιο και ηρέμησα, γιατί δεν ήταν GNTM, ήταν κανονικό My Style Rocks, οπότε όλα καλά. Και ο Στέλιος και η Έλενα και ο Γιώργος είναι άψογοι στη δουλειά τους, απλώς εγώ έχω άλλα θέματα. Όταν ξαφνικά είδα το πλατό, τη λέξη bootcamp… αλλά εντάξει, όλα καλά», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί και συνέχισε:

«Με την Ηλιάνα όσες φορές βρεθήκαμε το καλοκαίρι ήμασταν τέλεια. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί με την Έλενα Χριστοπούλου».

«Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται. Τον άνθρωπό σου πρέπει να τον διεκδικείς ανάλογα με το πόσο ερωτευμένος είσαι μαζί του. Από κει και πέρα είναι στο χέρι σου πόσο κυρία θα φερθείς και ποια είναι τα όριά σου», συμπλήρωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)