Celebrity

17 Σεπτεμβρίου 2024 09:19

Νέα ανάρτηση Σεφερλή: "Εδώ όλα επιτρέπονται! Αλλά… μπορείς να τα βάλεις με τον Λαζόπουλο; Δεν μπορείς"

Νέα ανάρτηση Σεφερλή: "Εδώ όλα επιτρέπονται! Αλλά… μπορείς να τα βάλεις με τον Λαζόπουλο; Δεν μπορείς"

-

Τη Δευτέρα (16/09) λίγο μετά το τέλος των πρωινών εκπομπών και την κριτική που δέχτηκε, ο Μάρκος Σεφερλής δημοσίευσε ένα βίντεο και εμφανίστηκε έντονα ενοχλημένος. Ο κωμικός ηθοποιός τόνισε μάλιστα πως θα τους ξεμπροστιάσει όλους και με αποδείξεις.

"Για να δείτε τι υποκρισία υπάρχει. Μέχρι χθες, σχεδόν όλοι οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες των πρωινών εκπομπών έβαλαν λιτούς και δεμένους να βγω στην πρώτη τους εκπομπή. Σε όσους αρνήθηκα, βγήκαν σήμερα και είπαν διάφορα για εμένα. Λοιπόν, ακούστε τι έχει γίνει… Τόσα χρόνια, δεν ασχολούμουν μαζί τους για να μην τους δώσω αξία. Τώρα που κατάλαβα ότι και να ασχοληθώ μαζί τους, δεν παίρνουν καμία αξία, γιατί ο κόσμος ξέρει ποιοι πραγματικά είναι, θα τους ξεμπροστιάσω όλους… Έναν έναν ξεχωριστά! Με επιχειρήματα, με αποδείξεις, με μηνύματα. Μείνετε συντονισμένοι, θα περάσουμε ωραία και εμείς και αυτοί" είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Μερικές ώρες μετά, ο Μάρκος Σεφερλής επανήλθε ξανά. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram από ένα σκετς του Λάκη Λαζόπουλου με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στο Αλ Τσαντίρι κι έγραψε όλο νόημα: "Εδώ όλα επιτρέπονται! Και η «κοντή» και τα υποννοούμενα, όλα! Αλλά… μπορείς να τα βάλεις με τον Λαζόπουλο; Δεν μπορείς! Σου πάει να!!!".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)